@Dark King'in iddiayı niye güncellemedin? Benim güncelememe karşılık o da Kid vs Luffy kapsamlı bir konu açacak. Ve 2 haftalığına bu konu içinde Luffy'i savunacak.Oy vermediğin için iddianı yazmadım.
Diğer iddialar güncellenmiştir.
@Dark King'in iddiayı niye güncellemedin? Benim güncelememe karşılık o da Kid vs Luffy kapsamlı bir konu açacak. Ve 2 haftalığına bu konu içinde Luffy'i savunacak.Oy vermediğin için iddianı yazmadım.
Diğer iddialar güncellenmiştir.
Güncelledim.@Dark King'in iddiayı niye güncellemedin? Benim güncelememe karşılık o da Kid vs Luffy kapsamlı bir konu açacak. Ve 2 haftalığına bu konu içinde Luffy'i savunacak.
Monkey D. Dragonla benim iddia da vardı onu da ekleyebilir misin.Güncelledim.
Yaz Ne olduklarını.Monkey D. Dragonla benim iddia da vardı onu da ekleyebilir misin.
seriyi bırakmak diye iddia mı olur :/
yapma vakit varken dön.
türkçesini bulamasan da demek istediğin tarafıma iletildi :/@Monkey D. Dragon bak iddian o kadar sönük ki nickini bile sıradan harflerle yazmışlar
(türkçesini bulamadım. 2. dakikadan sonrası )
Monkey D. Dragon iner diyor inmez ise parentez içini bir ay boyunca Fikir D. Adamı yapacak.Yaz Ne olduklarını.
Benimkini ters yazmışsın. Ben parantez içine girdim sadece. Avatarına da girecem ama onun için girecek adam bulamadım henüz.Yaz Ne olduklarını.