Tamamdır. Smoker iddilarımızı başlıktaki ilk mesaja eklersin.Kabul edersen ben varım.Karşılığında bende tam tersini yapıcam.Luffy>dof ve luffy>zoro diyecem.Sanji ve charloss yapmasan da olur.Hatta yapmasan daha iyi.Bize o eziyeti çektirme
Tamamdır. Okama Sanji, Charlos, Sakura bu üçünden birini yapabilirim ya da başka fikrin varsa.Senle avatarına girebiliriz. Senin en sevmediğin karaktere karşılık benim ki 1 ay boyunca. Yani ben apoo koyacağım.
Yalnız sen şimdi ne diyorsun?Daha sonra yanlış anlaşılma olmasında.Ben inmez diyorumTamamdır. Smoker iddilarımızı başlıktaki ilk mesaja eklersin.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Umarım inmez yoksa aşırı zorluk çekeceğim
Tamamdır. Okama Sanji, Charlos, Sakura bu üçünden birini yapabilirim ya da başka fikrin varsa.
Aynen bende inmez diyorum. GG oldukYalnız sen şimdi ne diyorsun?Daha sonra yanlış anlaşılma olmasında.Ben inmez diyorum
Edit:Beyaz bayrak salla.Aynı taraftayız sanırsam
Seni mi kıracağım? İner diyorum.İner diyeceksen ufak bi ceza fikrim var sana.
Ufak olduğunu belirmiştim. 2 hafta boyunca avatar kullanma.Seni mi kıracağım? İner diyorum.
Sen zaten avatarına girmişsin yahu başkasıylaTamamdır. Smoker iddilarımızı başlıktaki ilk mesaja eklersin.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Umarım inmez yoksa aşırı zorluk çekeceğim
Tamamdır. Okama Sanji, Charlos, Sakura bu üçünden birini yapabilirim ya da başka fikrin varsa.
Iptal oldu o aynı safta olduğumuz için.Sen zaten avatarına girmişsin yahu başkasıyla
Fazla ufakmış :/Ufak olduğunu belirmiştim. 2 hafta boyunca avatar kullanma.
Oy vermediğin için iddianı yazmadım.Seni mi kıracağım? İner diyorum.