İneceğini düşünmüyorum ama buh da çıkabilir.
İddia?İneceğini düşünmüyorum ama buh da çıkabilir.
İnerse bir hafta Rosinante avatarı, bir hafta Monkey D. Luffy avatarı, bir hafta marimo avatarı ve bir hafta kabul ederse @Alpamis 'in seçtiği bir Doflamingo avatarı kullanıcam. İki hafta boyuncada Luffy,İssho,Cracker,Sabo ve Kuzanın Doflamingodan daha güçlü olduğunu savunacağım.İddia?
1 aySüre belirt.
Ben zaten Doflamingo'yu her koşulda savunacağım. Daredewill ile öyle bir anlaşmam var. Ama artı olarak senin istediğin bir avatarı kullanacağım 2 hafta boyunca. Ne avatarı kullanmamaı istediğin farketmez. Bana uyar.İnerse bir hafta Rosinante avatarı, bir hafta Monkey D. Luffy avatarı, bir hafta marimo avatarı ve bir hafta kabul ederse @Alpamis 'in seçtiği bir Doflamingo avatarı kullanıcam. İki hafta boyuncada Luffy,İssho,Cracker,Sabo ve Kuzanın Doflamingodan daha güçlü olduğunu savunacağım.
Son kale @Millennium Wizard kaldı. Eğer o da iddiaya girerse, Dofy lobisi falan kalmıyor.İnerse bir hafta Rosinante avatarı, bir hafta Monkey D. Luffy avatarı, bir hafta marimo avatarı ve bir hafta kabul ederse @Alpamis 'in seçtiği bir Doflamingo avatarı kullanıcam. İki hafta boyuncada Luffy,İssho,Cracker,Sabo ve Kuzanın Doflamingodan daha güçlü olduğunu savunacağım.
Daha Ft'ye çok kişi kazandıracağım.Ceza değil yalnız bu, gayet güzel bir seri okuyacak sonuçta.
He bu arada Kid'i karıştırma.
Öyle o da girerse Dof yalan olacak.sen kazanırsan ben doff u gömecem ben kazanırsam sen.
@Millennium Wizard aman sen iddiaya falan girme bir Doff çu bulunsun etrafta
Dof yalan olmuyor. Çünkü Jenque ile farklı taraflardasınız. Luffy cephesinden kim var karşıda?Son kale @Millennium Wizard kaldı. Eğer o da iddiaya girerse, Dofy lobisi falan kalmıyor.
Daha Ft'ye çok kişi kazandıracağım.
Öyle o da girerse Dof yalan olacak.
Aynı duygular içerisindeyiz.Bazı iddialar çok fenaymış ya gülmekten öldüm özellikle bazı kişilerin iddialarına. Big Mom hem düşsün hem de düşmesin istedim şuan.
Seni de görelim.Bazı iddialar çok fenaymış ya gülmekten öldüm özellikle bazı kişilerin iddialarına. Big Mom hem düşsün hem de düşmesin istedim şuan.