RoronoaDZoro
Bahsimi yükseltiyorum,Big Mom düşmez ise avatarıma ajdar koyacağım.İnmezse avatara BB'yi koyacağım.
Bahsimi yükseltiyorum,Big Mom düşmez ise avatarıma ajdar koyacağım.İnmezse avatara BB'yi koyacağım.
Ben sadece Dof avatarını seçersin dedim, sen kendin gaza gelip arttırdınDiğerlerini bilmem ama beni şeytan taşlar gibi taşlarsınız, foruma giremez, girip yapmazsa helal olsun deriz, sözünü yiyecek biri var mı? Sayende bahsimi artırdım zaten.
Süre belirt.Bahsimi yükseltiyorum,Big Mom düşmez ise avatarıma ajdar koyacağım.
Ayıp olurdu karşılığında bir şey yapmasam. Bence Ft okumaya şimdiden alış.Ben sadece Dof avatarını seçersin dedim, sen kendin gaza gelip arttırdın
sen kazanırsan ben doff u gömecem ben kazanırsam sen.Ayıp olurdu karşılığında bir şey yapmasam. Bence Ft okumaya şimdiden alış.
Kid ne olacak?sen kazanırsan ben doff u gömecem ben kazanırsam sen.
@Millennium Wizard aman sen iddiaya falan girme bir Doff çu bulunsun etrafta
Ceza değil yalnız bu, gayet güzel bir seri okuyacak sonuçta.Ayıp olurdu karşılığında bir şey yapmasam. Bence Ft okumaya şimdiden alış.
Ben süre belirtmemişim. 1 ay yapabilir misin? Daha fazla katlanamam Ace'e.Süre belirt.
Sen Ace Pekomstan çorba yapar yaz parantez içine.Ben süre belirtmemişim. 1 ay yapabilir misin? Daha fazla katlanamam Ace'e.
Kid lik pek bi durum yok law>Kid yazmam dışındaKid ne olacak?