Parantez içine Luffy'den bi cacık olmaz yazacaksın bi ay ve de Teach avatarı kullanacaksın.Ben inmez diyenlerdenim. İnerse benim sunabileceğim ne olabilir? Siz bir öneri verin?
Avatarı da değiş . Mesela Sanjinin sapıklık yaparken ki bir halini avatarı olsun sende.İnmez diyorum. İnerse, bir ay boyunca "" yok.
Anladım inmeze veriyorum o zaman. İnerse avatarımı 1 aylığına Rob Lucci yaparım sevmem kendisini.Anketin amacı o zaten.
Zoro'yu kullanıyorum zaten normalde. Sevdiğim karakter. Mihawk avatarı kullanmakta bana koymaz.Mihawk,zoro nasil olur?Ama soyle babayigit gibi cikanindan
Tamam bende Foxy [yazarken bile tereddütteyim] ve Okama ekliyorumİki karakter daha bulman lazım. Limit bir ay.
Aranızda anlaşın.Zoro'yu kullanıyorum zaten normalde. Sevdiğim karakter. Mihawk avatarı kullanmakta bana koymaz.
@Smoker
Aslında sağlam bir iddia olabilir. 2 hafta için Dof konusu ile ilgili ne geçerse geçsin Luffy'den üstün olduğunu handikaplı olduğunu kabul edeceğim. Ben buna Dressrosa arc'tan beri karşı çıkan biriydim. Çokta tartıştım. Hatta biri alıntı yapıp bu konuda sırf bahsi geçsin diye bile bir şeyler yazabilir.
Buna karşılık olarak @Daredewill'e zıttı için bir teklif yapıyorum kabul mü?
Bu kötü mü bunu yapsinKötü bir Luffy avatarı koy. Böyle fanlığının kaldıramayacağı.
Olmaz Luffy'den bir cacık olmaz yaz paranteze o daha iyi.Zoro'yu kullanıyorum zaten normalde. Sevdiğim karakter. Mihawk avatarı kullanmakta bana koymaz.
@Smoker
Aslında sağlam bir iddia olabilir. 2 hafta için Dof konusu ile ilgili ne geçerse geçsin Luffy'den üstün olduğunu handikaplı olduğunu kabul edeceğim. Ben buna Dressrosa arc'tan beri karşı çıkan biriydim. Çokta tartıştım. Hatta biri alıntı yapıp bu konuda sırf bahsi geçsin diye bile bir şeyler yazabilir.
Buna karşılık olarak @Daredewill'e zıttı için bir teklif yapıyorum kabul mü?