Teach avatarı kullanabilirsin.Ben inmez diyenlerdenim. İnerse benim sunabileceğim ne olabilir? Siz bir öneri verin?
Teach avatarı kullanabilirsin.Ben inmez diyenlerdenim. İnerse benim sunabileceğim ne olabilir? Siz bir öneri verin?
İner ama inmesini istemiyorum. Ayrıca anket çok iddalı olduğu için katılmak istemedim. Mümkünse iner ya da inmez diye değiştirİner ya da inmez. İddianı alalım.
Başkası bana ceza olmaz ki, ama ecchi sevmem, öyle avatar yapayım kabul ederseniz?İner ya da inmez. İddianı alalım.
Anketin amacı o zaten.İner ama inmesini istemiyorum. Ayrıca anket çok iddalı olduğu için katılmak istemedim. Mümkünse iner ya da inmez diye değiştir
Buluruz bir şeyler.Başkası bana ceza olmaz ki, ama ecchi sevmem, öyle avatar yapayım kabul ederseniz?
Tamam olsun. Ama yine de ağır bir olay değil. Benim için pek sakıncası olmuyor Teach avatarının. Daha etkili bir şey olması lazım?Teach avatarı kullanabilirsin.
Göreceğimiz bir şey yapman lazım. Nick ya da avatar değişimi gibi.Bigmom inmezse bıyığımı keserim. NOT: bıyık uzatmıyorum saten
Neyi sevmediğini bilemem ki ben.Tamam olsun. Ama yine de ağır bir olay değil. Benim için pek sakıncası olmuyor Teach avatarının. Daha etkili bir şey olması lazım?