Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koby ve Yeni Dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coby bu torpille marine iken One Piece'i bulur BB'de tüm Yonko'ları devirir One Piece'i bulmasada KK olur Luffy'de ağlaya ağlaya köyüne geri döner ve One Piece biter :D

Genç yaşta haki uyandırması, cesareti ile Garp'ın dikkatini çekip ondan eğitim alması ve kısa bir sürede soru yapabilmesi adamın yeteneği olmuyorda neden Oda'nın torpili oluyor anlamış değilim. Savaşta binlerce asker öldü herkes durumun farkındaydı kim çıkıp dur diyebildi Akainu'ya ? Sizin sümüklü velet olarak gördüğünüz Coby yaptı bunu. Serinin başından beri bu adamın yetenekli ve çok cesaretli bir karakter olduğu vurgulanıyor. Ben ortada bi torpil göremedim. Şu adamdaki potansiyeli kabullenmek lazım artık. Haksızlık yapıyoruz adama bir zamanlar sümüklü veletti diye. Aynı şekilde BB'yede haksızlık yapıyoruz. Adam herşeyi planlamış yıllarca bulup bulamayacağı garanti olmayan bir meyveyi aramış. Meyveyi buluncada elde etmesini bilmiş ve şimdi Yonkou olarak anılıyor. Ben burda torpilden çok sabır ve çok güzel düşünülmüş bir strateji görüyorum. Luffy'nin gearları bulması,kendinden büyük adamları devirmesi falan bunlarada torpil gözüyle bakmıyorum. Yetenek,sabır,strateji,cesaret torpil dediğiniz herşeyin arkasında bu sıfatlar var.

Coby'de ki torpil kimsede yok.
Adamın tipini bile baştan düzenledi Oda.
BB yine bir plan yapmış,buna göre bir düzen oturtmuş.

Teach'e torpil aldı demek, düpedüz haksızlıktır. 20 yıl koşturmuş adam onun için. Direk önüne çıkmış olsa neyse.

tuğamiral olmuştur koramirale daha yolu var bnce 2 yılda geçse. haki ve roushiki ile ve sağlam fizik gücü de oldumu tamamdır

Monkey D. Zoro

2 yıl önce Luffy'den tek yiyen birinin, şimdiki Luffy ile kafa kafaya dövüşebilmesi bana göre imkansız.
smoker-san 6 stil ve gözlem hakisiyle baş edebilir ama yenemez bana göre böyle hani 6 stilde tam ustalaşınca roukogan geliyor du onu getirmişse çok güçlü olmuştur yani:):)

coby'den bende ümitliyim çok merak ediyorum acaba nasıl gelişti neler buldu acaba zırh başka bir haki geliştirmiş olabilir zırh mesela ama genede cobynin çok güçlü olduğunu ve yeni teknikler geliştirdiğini düşünüyorum

keanexl

:bilmem: top yerine tam kirli sakal yapsaymışlar daha iyi olurdu gibi :hmm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık