Genç yaşta haki uyandırması, cesareti ile Garp'ın dikkatini çekip ondan eğitim alması ve kısa bir sürede soru yapabilmesi adamın yeteneği olmuyorda neden Oda'nın torpili oluyor anlamış değilim. Savaşta binlerce asker öldü herkes durumun farkındaydı kim çıkıp dur diyebildi Akainu'ya ? Sizin sümüklü velet olarak gördüğünüz Coby yaptı bunu. Serinin başından beri bu adamın yetenekli ve çok cesaretli bir karakter olduğu vurgulanıyor. Ben ortada bi torpil göremedim. Şu adamdaki potansiyeli kabullenmek lazım artık. Haksızlık yapıyoruz adama bir zamanlar sümüklü veletti diye. Aynı şekilde BB'yede haksızlık yapıyoruz. Adam herşeyi planlamış yıllarca bulup bulamayacağı garanti olmayan bir meyveyi aramış. Meyveyi buluncada elde etmesini bilmiş ve şimdi Yonkou olarak anılıyor. Ben burda torpilden çok sabır ve çok güzel düşünülmüş bir strateji görüyorum. Luffy'nin gearları bulması,kendinden büyük adamları devirmesi falan bunlarada torpil gözüyle bakmıyorum. Yetenek,sabır,strateji,cesaret torpil dediğiniz herşeyin arkasında bu sıfatlar var.