Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koby ve Yeni Dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki yılda en fazla kaptan falan olabilir Coby. Yirmi iki yıl önce kor amiral olan Aokiji, Akainu gibi adamlar o kadar senede anca amiral olabilmişler. Böylesine inanılmaz bir kariyer sıçraması mümkün değil.
Şüphesiz Coby, serinin en önemli karakterlerinden. Daha belli etmedi ancak bana göre Oda, onu Luffy'nin krallığa çok yaklaştığı bir dönemde en etkili denizcilerden biri yapacaktır. Geleceğin Garp'ı olma ihtimali çok yüksek. Smoker de geleceğin Sengoku'su olacaktır.

Coby'e Logia gitmez bence. Luffy ile kapışabilmesi için amiral seviyesinde kullanabilmesi lazım meyvesini, o da tecrübe işi zor yani olmaz. Yine de hava mı desem rüzgar logiasımı her neyse işte, o meyveyi yerse durup bi düşünürüm yine de.. Coby, King Kong meyvesi yesin de, maymun vs goril izleyelim..:) Örümcek adam gibi bir şeyde fena olmaz hani. Haki ekleyip ağ falan atmalar..:) Coby'e Hız+Güç+Defans lazım. Marco'nun ki gibi bir meyve şart yani. En güçlü Logia ve Param. kapıldı, en güçlü Zoan'ı da Coby yiyiversin.
en güçlü logia sanırım marconunkidir ya adamı ölümsüz yapıyor logia gibi daha ne olsun gerçi sengoku nun daibatsu su da var oda saglam ama marconunki genede 1 numara bence coby veledi meyvesiz gelişsin ya silahlanma ve gözlem hakisini ögrense yeter ona rokishiki yi ilerletip ,birazda boy atıp kas yaptımı tamam işte al sana koramiral coby . (luffy boy atıcakmı seride çok merak ediyorum herkez uzadı luffy bacak kadar kaldı vitaminsiz)

coby bnce müthiş bi level-up ile çıkıcak karşımıza hakide luffy ile eşit olucak birde meyve eklerse oda, luffy'ye yetişebilir bence ama belkide shanks hayatını kurtardı akainu başa geçti bunu düşünürsek coby shanksın tayfasınaa bile girmiş olabilir
:) . 2 yıl önce coby bizim 3 lüye yumruk bile vuramazken 2 yıl aradan sonra luffy ile eşit seviyeye gelmesi BENCE imkansız . meyve yese bile... cobynin hayali amiral olmak korsanlıkla hiç işi olmaz BENCE .

robbo lucci nin tayfasıda yedi meyve ama pert. bencede coby bu saatten sonra meyve salatasıda kurtarmaz

Coby serinin başında amiral olmak istediğini söyledi ve olacaktırda. Luffy'da kk olur arada güç farkı var ama 2'side güçlü mutlu son.

Öncelikle one piece'de biliyoruz ki belli karakterlerin belli yapıları değişmiyor.
Sanırım en son başçavuş'du rütbesi 1 kademe bilemedin 2 kademe yükselmiştir,Garp'ın yanında olduğunu düşünmüyorum
Benim görüşümce her hangi bir kor amiralin filosundadır.

Bence Garp, Coby'e bir tane meyve ayarlamıştır.Zoan olabilir.Hatta dahada ileriye gideyim, uçma özelliği veren 5 meyveden biridir :D

Benim merak ettiğim kişi T-Bone aslında o adam ne halt oldu acaba? Gerçi Zoro'ya yenilmişti ama...
Animede seslendiren kişi, saldırıları yaparken çok güzel geliyordu kulağa onun için merak içerisindeyim!

Coby seri sonunda amiral olacağına ve Oda tarafından torpilli olduğuna göre(Beleş Kenbunshoku) koramiral bile olmuş olabilir. Ama benim düşüncem tuğamiral yada o seviyelerde olduğur. Meyve konusuna gelirsek yiyeceğini zannetmiyorum çünkü yanında Garp gibi bir modelin olduğunu düşünüyorum. Ama 6 teknikte ve hakide uzmanlaşmıştır. Seride Garp ile aynı rolü oynayacağını da düşünmüyorum hem karakter olarak farklı yapıdalar hem idealler açısından farklılar.

2 tane amiral koltuğuna kim oturmuş olabilir ? ben smoker otursun isterdim ama değilmiş coby için çok erken.

akainu cobye rütbe falan vermez cobynin işi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık