Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kizaru & Sanji vs. Fujitora & Roronoa Zoro

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    51
Zoro'ya itibar suikasti işte. Sağ Kol/İlk Nakama/2. Kaptan için kanat demese de olur.
Zoro belki güç bakımından 2. olabilir ama rütbe olarak değil.
Sanji Zoro'dan açık ara daha kullanışlıdır. Bu yüzden Luffy'nin kanatları sözü ilk onun için söylendi.

Son düzenleme:
Zoro'ya itibar suikasti işte. Sağ Kol/İlk Nakama/2. Kaptan için kanat demese de olur.

Zamanında bu kapak için "bepo sağ kol muydu" diye Oda'ya soruldu. Soruda adı geçmediği halde Oda "zoro da dahil olmak üzere bunların bazıları vice-captain değil" demiş:

Ben wanoda sağ kolluğu netleşir diye bekliyordum. Oda tersini yaptı. Bu saatten sonra da değişeceğini pek sanmıyorum.

Zoro belki güç bakımından 2. olabilir ama rütbe olarak değil.
Sanji Zoro'dan açık ara daha kullanışlıdır. Bu yüzden Luffy'nin kanatları sözü ilk onun için söylendi.
Açık ara?

Zamanında bu kapak için "bepo sağ kol muydu" diye Oda'ya soruldu. Soruda adı geçmediği halde Oda "zoro da dahil olmak üzere bunların bazıları vice-captain değil" demiş:

Ben wanoda sağ kolluğu netleşir diye bekliyordum. Oda tersini yaptı. Bu saatten sonra da değişeceğini pek sanmıyorum.

Dediğim gibi itibar suikastı işte. Wano'da Zoro'nun geçmişine adam akıllı değinmemesi gibi. Zoro lehine asla bilgi vermiyor sOda efendi. Zoro'yu 2. Kaptan gibi şekillendiren kendi. Şimdi kıvırıp duran yine kendi.

Akla ilk gelen örnek W7 Usopp olayı işte. Bu gibi olaylarla Zoro'nun 2. Kaptan olduğunu/olabileceğini öne sürebiliyorum. Şu SBS olmasa konunun aksine elle tutulur bir argüman yok.

Sırf Roger/Shanks/Luffy tayfa benzemesi ile bile ortada bir 2. Kaptan olması lazım. 2. Kaptan olmayınca çok mu marjinal oldu tayfa şimdi.

Yani hem Zoro'yu bir 2. Kaptandan beklenecek hareketlere sokuyor hem de konuşup yok öyle değil diyor. Alevli Muz'a tur bindirmesin diye değil de ne?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık