Zoro belki güç bakımından 2. olabilir ama rütbe olarak değil.Zoro'ya itibar suikasti işte. Sağ Kol/İlk Nakama/2. Kaptan için kanat demese de olur.
Son düzenleme:
Zoro belki güç bakımından 2. olabilir ama rütbe olarak değil.Zoro'ya itibar suikasti işte. Sağ Kol/İlk Nakama/2. Kaptan için kanat demese de olur.
Zoro'ya itibar suikasti işte. Sağ Kol/İlk Nakama/2. Kaptan için kanat demese de olur.
Sakazuki-Kizaru ilişkisi daha sağlam. Kizaru denkmiş gibi konuşuyor. Üstüne Akainu'ya sövüyor xDKizaru - Akainu ilişkisi ve Fuji - Akainu ilişkisi. Fuji Akainu’yka denkmiş gibi konuşurken, Kizaru Akainu’nun astı gibi konuşuyor. Artı Fuji’nin meyvesi daha üstün, k. Hakisi daha üstün.
çeviriye bittim yaSakazuki-Kizaru ilişkisi daha sağlam. Kizaru denkmiş gibi konuşuyor. Üstüne Akainu'ya sövüyor xD
İngilizcesine bakmadım. Hata mı var?çeviriye bittim ya
Kizaru daha yeni Akainu'ya rest çekti Akainu özür bile diledi adamdan. Aralarında arkadaşlık ilişkisi var daha çok.Kizaru - Akainu ilişkisi ve Fuji - Akainu ilişkisi. Fuji Akainu’yka denkmiş gibi konuşurken, Kizaru Akainu’nun astı gibi konuşuyor. Artı Fuji’nin meyvesi daha üstün, k. Hakisi daha üstün.
Açık ara?Zoro belki güç bakımından 2. olabilir ama rütbe olarak değil.
Sanji Zoro'dan açık ara daha kullanışlıdır. Bu yüzden Luffy'nin kanatları sözü ilk onun için söylendi.
Zamanında bu kapak için "bepo sağ kol muydu" diye Oda'ya soruldu. Soruda adı geçmediği halde Oda "zoro da dahil olmak üzere bunların bazıları vice-captain değil" demiş:
Ben wanoda sağ kolluğu netleşir diye bekliyordum. Oda tersini yaptı. Bu saatten sonra da değişeceğini pek sanmıyorum.
Niye kovuldum ben şimdi sanji ve kizaruya basmıştım hala aynı fikirdeyim telesalyangoz konuşmasından dolayı güç ölçeği çıkmaz kizaru luffyi stamına nerfle alan adam fujıtoranın düzgün başarısı yok dahaPekala, şimdi Fuji ve Zoro’yu oylayıp konudan çıkabilirsin öyleyse
Sanji Zoro'dan açık ara daha kullanışlıdır. Bu yüzden Luffy'nin kanatları sözü ilk onun için söylendi.
Valla hic bir fikrim yok ben hep Türkçe okuyorum .İngilizcesine bakmadım. Hata mı var?