Zoro > Sanji, Fuji > Kizaru ama baya yakınlar birbirlerine. Zoro ve fuji tarafı alır
Usta fuji>kizaru nasıl aldın ya argumanı varsa sunabilirmisin merak ettimZoro > Sanji, Fuji > Kizaru ama baya yakınlar birbirlerine. Zoro ve fuji tarafı alır
Kizaru - Akainu ilişkisi ve Fuji - Akainu ilişkisi. Fuji Akainu’yka denkmiş gibi konuşurken, Kizaru Akainu’nun astı gibi konuşuyor. Artı Fuji’nin meyvesi daha üstün, k. Hakisi daha üstün.Usta fuji>kizaru nasıl aldın ya argumanı varsa sunabilirmisin merak ettim
Hayran kaldım epik bağlamKizaru - Akainu ilişkisi ve Fuji - Akainu ilişkisi. Fuji Akainu’yka denkmiş gibi konuşurken, Kizaru Akainu’nun astı gibi konuşuyor. Artı Fuji’nin meyvesi daha üstün, k. Hakisi daha üstün.
Pekala, şimdi Fuji ve Zoro’yu oylayıp konudan çıkabilirsin öyleyseHayran kaldım epik bağlam
İşin ilginç yanı bu terim ilk başta, sadece Sanji için söylendi. Sonradan Zoro dahil edildi.
Mangada "kanatlar" denince bu ikisini hala böyle hayal edenler var.
Manga ne kadar ilerlerse ilerlesin. Oda aralarına çok fark koymayacağını belli etti.
Zoro'ya itibar suikasti işte. Sağ Kol/İlk Nakama/2. Kaptan için kanat demese de olur.İşin ilginç yanı bu terim ilk başta, sadece Sanji için söylendi. Sonradan Zoro dahil edildi.