36 derecede okunabilecek, hafif esinti yaratacak bir kitap lazım. Var mı önerisi olan?
Simyacı.Aldığı çoğu övgüyü hak etmese de güzel bir kitap bence.36 derecede okunabilecek, hafif esinti yaratacak bir kitap lazım. Var mı önerisi olan?
Albert Camus-Yabancı.36 derecede okunabilecek, hafif esinti yaratacak bir kitap lazım. Var mı önerisi olan?
Beyaz Diş - Jack London36 derecede okunabilecek, hafif esinti yaratacak bir kitap lazım. Var mı önerisi olan?
https://www.kitapyurdu.com/kitap/jules-verne-oykuler-1/361650.html
Şu kitabı hiçbir yerde bulamadım. Kalmamış piyasada. Çok moralim bozuldu.
İkisini aldım, o bir tanesi kaldı. Sonra alırım onu artık.Bütün Öyküler-Olağanüstü Yolculuklar 20
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik, film ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!www.dr.com.tr
Buldun mu bilmiyorum ama 3 kitabi da almayi da dusunuyorsan burdan tek kitap halinde alabilirsin.
Simyacı.Aldığı çoğu övgüyü hak etmese de güzel bir kitap bence.
Okudum çoktanBeyaz Diş - Jack London
Önümde iki seçenek oldu bununla, cevaplarınız için teşekkürler. Serinletiyor mu bari o önemli bakAlbert Camus-Yabancı.
Vermek istediği mesaj kisiden kisiye goreye degisse de tatmin edecegini dusunuyorum. Biraz felsefi-roman tarzi olsa da yogun bir anlatimi hic yok. Serinletir mi dersen bilemem ama ana karakter ilgini cekecektir. Beni serinletti.Önümde iki seçenek oldu bununla, cevaplarınız için teşekkürler. Serinletiyor mu bari o önemli bak
36 derecede okunabilecek, hafif esinti yaratacak bir kitap lazım. Var mı önerisi olan?
Aklından Bir Sayı Tut - John VerdonÖnümde iki seçenek oldu bununla, cevaplarınız için teşekkürler. Serinletiyor mu bari o önemli