Onları okumadım.Tiyatro pek sevmem ama Venedik Taciri ve Bir Yaz Gecesi Rüyası daha çok övüluyor Shakspeare'ın oyunlarindan ne diyorsun ?
Ama benim aklımda en güzel diye kalan Macbeth'di.
Otello'dan ise nefret etmiştim.
Onları okumadım.Tiyatro pek sevmem ama Venedik Taciri ve Bir Yaz Gecesi Rüyası daha çok övüluyor Shakspeare'ın oyunlarindan ne diyorsun ?
Dragon ball da öncü diyince onu kastettiğini düşündüm.Ben öyle bir şey demedim ki.
.
Yok, hatta ilk kitapta kendinden öncekilere sövüyor zaten Sherlock.Dragon ball da öncü diyince onu kastettiğini düşündüm.
Biliyorum. Dupin'i filan gömüyor. Watson şok. :/Yok, hatta ilk kitapta kendinden öncekilere sövüyor zaten Sherlock.
Herhâlde biliyorsun la. Ben ilk kitabı bitirdim demek istedim.Biliyorum. Dupin'i filan gömüyor. Watson şok. :/
La ne tersliyon bak geliyor spoiler. :/Herhâlde biliyorsun la. Ben ilk kitabı bitirdim demek istedim.
Ne tersleyeceğim la. Sonra devam ederim Sherlock'a. Haydi, çok meşgul ettik burayı.La ne tersliyon bak geliyor spoiler. :/
Sherlock dandik çıktı zaten ya boş ver.Bir araştırma yapınca , önüme "2 Abdülhamit ve Sherlock Holmes" adlı kitap çıktı.İnceleme fırsatım olmadı ama baya iyi ve güzel kurgusu var gibime geliyor. Alacağım kitaplar listesine ekledim.
Bence polisiye edebiyatı seven kişiler incelemeli. Everest tam metin basmış.
Edit: arkasında sözlük bulunduruyormuş,hevesim kaçtı. Daha Ahmet Hamdi'nin dilinden zorlanan ben bunda zorlanmağın ötesine geçerim Yine de bilgilendirme amaçlı mesajım bulunsun.