Toplu taşımada falan imkanı yok zaten. Malazanları okurken telefonla fotolar çekip öyle çıkıyordum evden.Özellikle kalın kitapları elde okumak 800-900 sayfa iskence.
Toplu taşımada falan imkanı yok zaten. Malazanları okurken telefonla fotolar çekip öyle çıkıyordum evden.Özellikle kalın kitapları elde okumak 800-900 sayfa iskence.
Çok ekstra bir yol yoksa toplu taşımada da kitap ne bileyim ya .Toplu taşımada falan imkanı yok zaten. Malazanları okurken telefonla fotolar çekip öyle çıkıyordum evden.
Pc başında geçirdiğim süre fazla, milleti izlemek de eskisi kadar zevkli değil.Çok ekstra bir yol yoksa toplu taşımada da kitap ne bileyim ya .
Ben kitaplık ve kitap takıntısı olan bir insanım. Şu sıralar zorunda kaldığım için pdf okusam da kitaplık doldurmayı çok seviyorum.Fiziksel kitap işi özel bir durum yoksa gereksiz geliyor artık.
Koleksiyonculuk kendi başına ayrı bir keyif zaten.Ben kitaplık ve kitap takıntısı olan bir insanım. Şu sıralar zorunda kaldığım için pdf okusam da kitaplık doldurmayı çok seviyorum.
telefonda okumak da ayrı zor oluyor /: light noveller falan olunca iyi hoş idare ediyorum ama başka türlü olunca hemen dikkatim dağılıyor başka uygulamaya geçiyorumFiziksel kitap işi özel bir durum yoksa gereksiz geliyor artık.
@RedTeroR lol var mı? diye mesaj atmadığı sürece dikkatim dağılmıyor pek. Ama, evet. Telefonun öyle bir dezavantajı var. Kindle çözmek lazım.telefonda okumak da ayrı zor oluyor /: light noveller falan olunca iyi hoş idare ediyorum ama başka türlü olunca hemen dikkatim dağılıyor başka uygulamaya geçiyorum
İngilizce seviyem ortayken ihtiyaç duyduğum akademik kitapların bir kısmının İngilizcelerini indirdim PDF olarak. Onları okuyarak hem İngilizcemi geliştirdim hem de bilimsel kapasitemi arttırdım. Ayrıca şekil ve tablo gibi şeyleri ve küçük yazıları istediğim gibi büyütebilmek ve bilmediğim yerleri kopyalayıp aratabilmek de müthiş bir artı oldu benim için.Bazı akademik kitapları para vermemek için birilerinden ödünç alıp PDF hâline getirerek elimde tutuyorum.
Bana Ankara'da toplu taşımada akşam iş çıkışı ayakta yolculuk ederken Death Note ciltlerini okuduğum zamanları hatırlattınız. Teşekkür ederim.Toplu taşımada falan imkanı yok zaten. Malazanları okurken telefonla fotolar çekip öyle çıkıyordum evden.