Unknown
Tüylerim diken diken oldu laaaa. Başka birşey diyemiyorum. :/
Yok canım o kadar etkilendin ha. Çok belli etmişsin cidden birde bir şeyler söylesenTüylerim diken diken oldu laaaa. Başka birşey diyemiyorum. :/
Yok ya hala diken diken. O kalp nasıl çıktı oradan. :/Yok canım o kadar etkilendin ha. Çok belli etmişsin cidden birde bir şeyler söylesen
Çocuk da baya açılmış, maşallah. Ama sonu kötü gibi bu gidişte
Orda mecburiyetten yapılmıştı sonuçta seri shounen ama burda istedikleri gibi kullanabiliyorlar malzemeyi. Ayrıca o kalp çıkarkenki sahnede çalan müzik olsun seri genelinde çalan tüm müzikler olsun çok iyiler ya.. Ve o kadar güzel zamanlarda koyuyolarki tadından yenmiyor.HxH'da Killua'nın kalp çıkarma sahnesine sansürü dayamıştı Madhouse. Burda hiç çekinmemişler. Tokyo Ghoul ve Terra Formars'ı çıkaran stüdyolar izleyip utansın 5-6 dk.
"Migi, defansta kal"Orda mecburiyetten yapılmıştı sonuçta seri shounen ama burda istedikleri gibi kullanabiliyorlar malzemeyi. Ayrıca o kalp çıkarkenki sahnede çalan müzik olsun seri genelinde çalan tüm müzikler olsun çok iyiler ya.. Ve o kadar güzel zamanlarda koyuyolarki tadından yenmiyor.
O sahneyi 3-4 kere izledim ya.
Adamlar boşuna biz yaparız bu seriyi dememiş. Seride boş bir seride değil yapan adamlar zaten efsane."Migi, defansta kal"
İlerdeki daha epik yerler gözümün önüne geldi şimdi ya. Burayı bile nasıl etkileyici yapmışlar. Mangayı okurken öyle düz geçmiştim, tepkisiz. Uyarlama güzel olunca animenin tadı ayrı oluyor.
İki yere de çekilebilir. Çünku o elemanın olayı bitiyor. Üzerinde durulmuyor. Bence ikincisi. Shinichi insan olup olmadığını sorguluyor. Devam ederse elemanın psikolojisini bozup hepten insanlıktan çıkarabilirdi. Kendine atıfta bulundu bence. Kendisinin de kalbinde bir delik olduğunu varsayabiliriz.Adamlar boşuna biz yaparız bu seriyi dememiş. Seride boş bir seride değil yapan adamlar zaten efsane.
Bu arada son sahnede Shinici "Kalbinde delik açma" olayını kelime anlamıyla mı söyledi? Yani kendimi kaybedip öldürürüm anlamında mı yoksa kalbını kırarız psikolojisini bozarız anlamında mı?