İkinci kısım gayet hoştu. Melo ve Near çok iyi karakterlerdi.L'den sonraki kısım resmen Kira yakalansin artık diye kurgulanmış.Sevemedim ikinci kısmı.İlk kısım ise harikaydı.
"Hajimemashite."

İkinci kısım gayet hoştu. Melo ve Near çok iyi karakterlerdi.L'den sonraki kısım resmen Kira yakalansin artık diye kurgulanmış.Sevemedim ikinci kısmı.İlk kısım ise harikaydı.
2 tarafında kazanmaması gerekiyodu ve bu ancak böyle olabilirdi. Gereksiz yere nefret edilen bir sonu varL'den sonraki kısım resmen Kira yakalansin artık diye kurgulanmış.Sevemedim ikinci kısmı.İlk kısım ise harikaydı.
Benim tanıdığım tek bi Kira var ve bu borderline soykırımcıyla alakası yok. Benim tanıdığım Kira son derece haklıydı herkesin sade ve huzurlu bir yaşam sürme hakkı olmalı.Arşivden çıkardım.
Akainu yorumlarından sonra cevabını öğrenmek istediklerim var çünkü.@Eustass Captain Kidd @sensey @Yubashiri-sama Olayı biliyorsanız ne diyorsunuz ?
Ankette yenilenebilir aslında.
Sen şaşırttın bu cevapla haha.Soykırımcı adaletin yılmaz bekçisi değil ha ilginç.Benim tanıdığım tek bi Kira var ve bu borderline soykırımcıyla alakası yok. Benim tanıdığım Kira son derece haklıydı herkesin sade ve huzurlu bir yaşam sürme hakkı olmalı.![]()
Akainu‘nun yaptığı her şey belge üzerinde yasal ve kitabına uygun. Akainu = devlet. Kira’ysa pis bir intikamcı.Sen şaşırttın bu cevapla haha.Soykırımcı adaletin yılmaz bekçisi değil ha ilginç.![]()
Bana Kemal Sunal filmlerini hatırlattı bu cevap.Bekçiyi yere düşürünce sen kanuna karşı mı çıkıyorsun kanunu dövüyorsun diye adam kovalıyordu.Akainu‘nun yaptığı her şey belge üzerinde yasal ve kitabına uygun. Akainu = devlet. Kira’ysa pis bir intikamcı.