576. Bölüm: https://sadscans.com/reader/61aea080b083a
Sorun yok, kafana göre takıl. Biz aylardır yeni bölüm bekliyorduk, bir iki gün daha bekleyebiliriz.Sabahtan beri elektrik kesik :/ bugün bölüm gelmez
Elinize saglikSerinin baştan çevrilmiş 206. bölümüne ulaştım. 260. bölüme kadar olan boşluğu hızlıca bitirmek için o kısma ağırlık vereceğiz. Yani bundan sonra toplu bölümler o arada gelecek, bilginiz olsun.
Aynı karışıklık animesinde de var İsim başka söyleniyor, altyazı başka yazıyorBunu duymak umarım sizi üzmez, fakat bazı çeviri değişikliklerine gitmeyi düşünüyorum. Öncelikle bundan sonra karakterlerin isimleri için orijinal Çince isimleri kullanacağım. Shin yerine Xin, Ka Ryo Ten yerine He Liao Diao, Kyou Kai yerine Qiang Lei, Ou Hon yerine Wang Ben, Kan Ki yerine Huan Yi gibi. Zamanla alışırsınız.
Bundan sonra gelecek bölümlerde Çince isimleri kullanacağız. İnsanlar zaten karakterlerin yüzlerine aşina, 5-10 bölümde isimlere de alışırlar. Japonlar kendilerine kolaylık olsun diye Xin adını Shin yapmışlar. Biz Japon değiliz, dolayısıyla ismin Xin ya da Shin olması önemsiz, ikisi de bize göre yabancı.Aynı karışıklık animesinde de var İsim başka söyleniyor, altyazı başka yazıyor
Elinize sağlık bu arada
Kanki ve Shin i değiştirmesen iyiydi.Bunu duymak umarım sizi üzmez, fakat bazı çeviri değişikliklerine gitmeyi düşünüyorum. Öncelikle bundan sonra karakterlerin isimleri için orijinal Çince isimleri kullanacağım. Shin yerine Xin, Ka Ryo Ten yerine He Liao Diao, Kyou Kai yerine Qiang Lei, Ou Hon yerine Wang Ben, Kan Ki yerine Huan Yi gibi. Zamanla alışırsınız.