O animasyonlar düzeleli çok oluyor, bence 2. sezon itibariyle göze batan bir animasyonu yok gibi.Animesinin 6. sezonu duyurulmuş. Animasyonlar düzeliyor mu acaba, 3. sezonun başında askıya almıştım uzun zaman önce.
En kötüsü ilkiydi sanırım ama ikinci sezonda da devam ediyordu yav sadece arka plandaki ordular falan olsa hadi neyse ama sıradan tek karakterli sahneleri bile kötüydü.O animasyonlar düzeleli çok oluyor, bence 2. sezon itibariyle göze batan bir animasyonu yok gibi.
3. sezon itibariyle sadece büyük savaş kısımlarında ufak tefek kötü cgilar var ama geneli yeterince iyi.En kötüsü ilkiydi sanırım ama ikinci sezonda da devam ediyordu yav sadece arka plandaki ordular falan olsa hadi neyse ama sıradan tek karakterli sahneleri bile kötüydü.
Ben de sırf ondan dolayı izlemedim ama izlenebilir düzeye geldi sanırımAnimesinin 6. sezonu duyurulmuş. Animasyonlar düzeliyor mu acaba, 3. sezonun başında askıya almıştım uzun zaman önce.
Link gönderirsen bir incelerim.@Smoker hocam redditte bazı bonus bölümler var. Teng in eğitimini Kou(ang) nun 100 adam komutanı oluşu vs. Anlatan bunları türkçeye çevirmeyi düşünürmüsünüz
Link gönderirsen bir incelerim.
Yapılır.Kingdom Chapter 459.5 | Read Kingdom Manga Online
You are reading Kingdom Chapter 459.5 in English. Read Chapter 459.5 of Kingdom manga online.ww4.readkingdom.com
Kingdom Chapter 470.5 | Read Kingdom Manga Online
You are reading Kingdom Chapter 470.5 in English. Read Chapter 470.5 of Kingdom manga online.ww4.readkingdom.com
Kingdom Chapter 481.5 | Read Kingdom Manga Online
You are reading Kingdom Chapter 481.5 in English. Read Chapter 481.5 of Kingdom manga online.ww4.readkingdom.com
(Şimdilik gözüme ilişenler bunlar)Kingdom Chapter 724.5 | Read Kingdom Manga Online
You are reading Kingdom Chapter 724.5 in English. Read Chapter 724.5 of Kingdom manga online.ww4.readkingdom.com
Teşekkürler. Şimdiden kolay gelsinYapılır.