Ölüm cerrahı Bugün 11:06 #1,451 ReaperDuke dedi ki: Zarzor 410 bölüm okuyabildim,Qin Zhao savaşındayım hocam helal olsun kactan başladın ? Genişletmek için tıkla ... Hocam sıfırdan başladım da 2 ay kadar oluyor başlayalı. Tarihe de ekstra bir ilgim olduğundan çok çabuk akıp gitti
ReaperDuke dedi ki: Zarzor 410 bölüm okuyabildim,Qin Zhao savaşındayım hocam helal olsun kactan başladın ? Genişletmek için tıkla ... Hocam sıfırdan başladım da 2 ay kadar oluyor başlayalı. Tarihe de ekstra bir ilgim olduğundan çok çabuk akıp gitti
Smoker Bugün 12:19 #1,452 Ölüm cerrahı dedi ki: @Smoker hocam yoğunsunuzdur diye tahmin ediyorum ama yeni bölümler ne zaman gelir internette bazı sitelerde 825. Bölüm İngilizce olarak gelmiş de. (Bir de gündem konusunu hatırlat demiştin) Genişletmek için tıkla ... 822. bölüme kadar hazırlandı, birkaç güne veririz.
Ölüm cerrahı dedi ki: @Smoker hocam yoğunsunuzdur diye tahmin ediyorum ama yeni bölümler ne zaman gelir internette bazı sitelerde 825. Bölüm İngilizce olarak gelmiş de. (Bir de gündem konusunu hatırlat demiştin) Genişletmek için tıkla ... 822. bölüme kadar hazırlandı, birkaç güne veririz.