Yaptığımız grup yeni ilerletti, bölümleri çevirdim. Editleniyor.@Smoker san yeni gelecek bölüm var mı acaba
Var. İsim ve sima konusu sıkıntılı bir seri.4. Filminden(174 e kadar) sonra okumaya başladım 15 bölüm okudum .
Berserkten sonra ilk defa bu tür seinen okuyorum filmi kadar olmasa da beğendim .Fakat yüz hatlarına dayanamıyorum biraz alısmam geekiyor.
@Smoker Haşmetmeaplerı cidden çok zor okunuyor, yorumlarda da gördüm bu konuda yakınan vardı sonradan değişiyormu ?
Şu filmler veya varsa şayet animesinin düzgün bir sıralaması var mı acaba4. Filminden(174 e kadar) sonra okumaya başladım 15 bölüm okudum .
Berserkten sonra ilk defa bu tür seinen okuyorum filmi kadar olmasa da beğendim .Fakat yüz hatlarına dayanamıyorum biraz alısmam geekiyor.
@Smoker Haşmetmeaplerı cidden çok zor okunuyor, yorumlarda da gördüm bu konuda yakınan vardı sonradan değişiyormu ?
Animesi için Kingdom wiki de yazıyor kac ila kaçıncı bölüm arasında olduğu ama ben animesini izlemedim.Filmler arasında mangadan aktarılmayan hikaye boşlukları var sanırım ama pek önemsemedim 4.film 173. manga bölümüne kadar kadarŞu filmler veya varsa şayet animesinin düzgün bir sıralaması var mı acaba