@carpe d. em 95-260 arasını mı çeviriyorsunuz?
Aynen. Oraya yoğunluk verdik ama arada güncele yakın kısımdan da çevirmeye niyetim var. Haftada 1-2 bölüm de oradan verebiliriz.@carpe d. em 95-260 arasını mı çeviriyorsunuz?
96'dan çevirdiğiniz yere kadar topluca atabilir misin? Meşguliyetim bitince ben de yardım edeyim o aralığı çevirme konusunda kabul ederseniz.Aynen. Oraya yoğunluk verdik ama arada güncele yakın kısımdan da çevirmeye niyetim var. Haftada 1-2 bölüm de oradan verebiliriz.
Çeviriye devam ettikçe bakarız duruma.
Hepsi ayrı albümler halinde bu sitede var. https://carpe-diem2.imgbb.com/albums96'dan çevirdiğiniz yere kadar topluca atabilir misin? Meşguliyetim bitince ben de yardım edeyim o aralığı çevirme konusunda kabul ederseniz.
Emeğinize sağlık.
Elinize sağlık, peki neden manga-tr tarzı bir yere yüklemiyorsunuz? Ben editlerken oraya yüklüyordum genelde.
Emeğinize sağlık.
Sağolun.Elinize sağlık, peki neden manga-tr tarzı bir yere yüklemiyorsunuz? Ben editlerken oraya yüklüyordum genelde.
Anladım. Kolay gelsin.Sağolun.
Biz bizim forum için aslında soranlar oluyordu bir el atalım dedik öyle. Aklıma bile gelmedi açıkçası mangatr falan.
Bence manga-tr veya türevi bir manga sitesine yüklemeniz iyi olur. Hem daha fazla kişiye ulaşırsınız.Sağolun.
Biz bizim forum için aslında soranlar oluyordu bir el atalım dedik öyle. Aklıma bile gelmedi açıkçası mangatr falan.
Rar arşivi olarak yüklerseniz daha iyi olur :/