Milattan önce 200 civarları. Teoman'ın Hun Devleti çıkıyor sanırım bu yıllarda. Cengizhan ile 1000 yıldan fazla olabilir arada.dostlar, kingdom tarih aralığı olarak hangi zaman diliminde geçiyor? Cengiz' i görür müyüz
teşekkürler bilgi için. Teomanı görür müyüz acabaMilattan önce 200 civarları. Teoman'ın Hun Devleti çıkıyor sanırım bu yıllarda. Cengizhan ile 1000 yıldan fazla olabilir arada.
teşekkürler bilgi için. Teomanı görür müyüz acaba
Birleşmeden sonra sanırım Teoman, birleşmede seri biter. Teoman neyse de Meteyi cizmeseler daha iyi. Çin Seddi yapar biter seriteşekkürler bilgi için. Teomanı görür müyüz acaba
Kurtlu kabile vardı, Hun muydu onlar? Çince yazıyordu ama, bilgin var mı? AyrıcaZor. Bütün sınırdaki Çinliler için hep diğer atlıları tokatlıyor diye tanıtıyorlar.
Birleşmeden sonra sanırım Teoman, birleşmede seri biter. Teoman neyse de Meteyi cizmeseler daha iyi. Çin Seddi yapar biter seri
Kurtlu kabile vardı, Hun muydu onlar? Çince yazıyordu ama, bilgin var mı? Ayrıca
Kral Ei Sei bu adammış. Baya meşhur yav bu, çizimlerini yapıyordum bunun ben Çin Seddini yapmıştı en büyük 100 liderde görmüştüm. Şaşırdım
Sadakat değil, Qin Shi Huang etkisi. Qin Shi Huang gerçekte bizim mangada gördüğümüz gibi birisi değil. Bayağı sert ve otoriter. Mangaka işlememiş, ama meşhur Terracotta Ordusu'nu yaptıran imparator Qin Shi Huang'dır. Normalde yapımına çoktan başlanması gerekiyordu, muhtemelen hiç gösterilmeyecek.Başaramamış mı, denememiş mi? Enteresan ters köşe olur birden sadık olması
Japonca ismi Ei Sei olduğundan, hatirlamadim ve de pek bakmadım, biliyorum bu adamı. Çin Seddini yapan adam, tarihe ismini yazdırmış 100 ismi çizmiştim, orada vardı. Mangada aktif görmüyoruz pek de benim de bildiğim aktif çok işi vardı.Sadakat değil, Qin Shi Huang etkisi. Qin Shi Huang gerçekte bizim mangada gördüğümüz gibi birisi değil. Bayağı sert ve otoriter. Mangaka işlememiş, ama meşhur Terracotta Ordusu'nu yaptıran imparator Qin Shi Huang'dır. Normalde yapımına çoktan başlanması gerekiyordu, muhtemelen hiç gösterilmeyecek.
Çinlilerin çizimleri çok garip. Bu tipi gece karşımda görsem ruhumu teslim ederim.
Zhao'nun içinde bir kalenin içindeki kabileden bahsediyorsun değil mi? Onlar Hunlaşmış ama Hun değiller ben öyle anlamıştım. Hun dilini konuşuyorlardı çünkü.Kurtlu kabile vardı, Hun muydu onlar? Çince yazıyordu ama, bilgin var mı? Ayrıca
Evet, Heki öldürmüştü krallarini sanırım. Hun diye kalmış aklımda evet öyle de olabilir. Zhao kuzeyde kalıyor biraz, Hunlar oralardaydı.Zhao'nun içinde bir kalenin içindeki kabileden bahsediyorsun değil mi? Onlar Hunlaşmış ama Hun değiller ben öyle anlamıştım. Hun dilini konuşuyorlardı çünkü.