Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

He Liao'yu daha çok seviyorum stratejist karakterler daha çok hoşuma gidiyor. Birde Qiang Lei Kingdom için bile fazla uçuk bir karakter ölü diriltmesi olsun, güç patlamaları olsun seriyi çok shounen yapıyor. He Liao'nun karakter gelişimini falanda daha başarılı buluyorum şu anda biraz sönük kalıyor ama bence seri sonu Shou Hei Kun seviyesine gelecek. Sen hangisini daha çok seviyorsun?
Ben de aynı düşüncelere sahibim. Qiang Lei sonradan katılmış bir karakter ve soğuk kişiliğiyle beraber insanın ısınması fazla uzun sürüyor. Diao ise serinin başlangıcından bu yana hep kemik kadroda bulunan ve yetenekleri, ayrıca da kişiliğiyle kendini izleten bir karakter. Qiang Lei güç anlamında potansiyeli yüksek bir karakter olsa da genel anlamda baktığında Diao en iyisi gibime geliyor.

Tarih tekerrürden ibaretmiş, bir kez daha görmüş olduk. Yalnız olay Lei Tu'nun ölümünü gören Huan Yi'nin intikam hırsından dolayı yapılmış gibi anlatılmış ama hiç sanmıyorum. Huan Yi o kadar askeri bırakmazdı asla, yine katledecekti.

Tarih tekerrürden ibaretmiş, bir kez daha görmüş olduk. Yalnız olay Lei Tu'nun ölümünü gören Huan Yi'nin intikam hırsından dolayı yapılmış gibi anlatılmış ama hiç sanmıyorum. Huan Yi o kadar askeri bırakmazdı asla, yine katledecekti.
Hepsini öldürmezdi belki köle olarak satabilirlerdi. Acaba Qin sarayı 100.000 kişinin öldürüldüğünü duyunca ne yapacak?

Sakazuki inanılmaz nefret edilen bir tip. Kanki onun 1000 katı daha pislik birisi, anketlerde 6. olmuş. Çocuk ve sivil katliamı gibi şeyler okuyucu gözünde o kadar kasılan şeyler değil demek ki. Sakazuki sevgimi de sorguladım bunun yüzünden.

Zhao düşmedi daha, Chu var, Wei var. One Pieceden uzun sürecek gibi şu halde. Ou Sen'le iç savaş da bekliyorum daha.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık