Diğer ülkelerde tarihe iz bırakmış büyük komutanlar yok. Mangaka uydurursa onu bilemem.Bence o 10 sene düşünüldüğünden kısa işlenecek. Asıl düğüm noktası burası serinin.
1200 bölüm sürer Total seri
Diğer ülkelerde tarihe iz bırakmış büyük komutanlar yok. Mangaka uydurursa onu bilemem.Bence o 10 sene düşünüldüğünden kısa işlenecek. Asıl düğüm noktası burası serinin.
1200 bölüm sürer Total seri
Askere gitmek için ona koşan çocukların ölümünü görünce üzülmüştüm. Sağlam adam. Karin bundaki cevheri görmüştür.Büyük kazık yemiş, ne dese haklı.
Wa Lin, Wan Yu ve tayfasını pek sevmiyor. Kontrolsüz güç sonuçta, adamlar kendilerini Chu'dan bile saymıyor. Shizi kaybedildi, geri almaya bile çalışmadılar.Askere gitmek için ona koşan çocukların ölümünü görünce üzülmüştüm. Sağlam adam. Karin bundaki cevheri görmüştür.
Başkası olsa zaten başkente döndükleri için öldürürdü de Karin en son Man'u ile konuşacağını söylüyordu.Wa Lin, Wan Yu ve tayfasını pek sevmiyor. Kontrolsüz güç sonuçta, adamlar kendilerini Chu'dan bile saymıyor. Shizi kaybedildi, geri almaya bile çalışmadılar.
Ne konuşacaklarını bilmiyorum, ama Wan Yu ve diğerleri bu saatten sonra Chu için savaşmaz gibime geliyor.Başkası olsa zaten başkente döndükleri için öldürürdü de Karin en son Man'u ile konuşacağını söylüyordu.
Moubu ile kapanmamış hesabı var bence ondan böyle düşünüyorum.Ne konuşacaklarını bilmiyorum, ama Wan Yu ve diğerleri bu saatten sonra Chu için savaşmaz gibime geliyor.
Onu da düşman olarak görmüyor sanırım, en azından artık görmüyor. Çünkü Sui Kang da savaşın ortasında karakteri değişti falan diyor.Moubu ile kapanmamış hesabı var bence ondan böyle düşünüyorum.
Bence Altı General kadrosu değişmez, boşta kalan yere Xin geçer. Huan Yi'nin yerine Meng Tian ya da Wang Ben'in geçeceğini pek sanmıyorum. Belki Qiang Lei olabilir.@Smoker
Geçende bi grupta sordum ama araya kaynadı bulmuşken burada da sorayim
Sence seri bittiğinde Qin'in 6 büyük generali kimler olur
Bence
1 Xin sonucta basrol
2 Moubu ya da Mouten den biri bava evlat birlikte olmazlar bence Ben Moubu 'nun olacagini düşünüyorum
3 Ousen tabi ki tarihteki ağırlığı orta da Ousen olduğu için Ouhon olamayacak bence
4 Yo Tan Wa dağ kabilesi ile iyi ilişkiler acısından hep burada kalacağını düşünüyorum
Diğer 2 hakkında fikrim yok
Kanki zaten kaçacak
Tou'nunda bi yerde Xin i gaza getirmek için öldürüleceğini düşünüyorum ama en çok Tou olsun isterim
Çinde isimleri aklımda tutamadığım için Japonca yazdım
Hatta bi soru daha sorayim
Lord Shou Hei Kun dan beklentin ne
Bence çok iyi karakter ama sanki seri sonuna kadar saraydan çıkmayacak gibi bir havası var
Bir sıcak savaşta görür muyuz
Aaa gerçek mi yaBence Altı General kadrosu değişmez, boşta kalan yere Xin geçer. Huan Yi'nin yerine Meng Tian ya da Wang Ben'in geçeceğini pek sanmıyorum. Belki Qiang Lei olabilir.
Lord Changping gerçek tarihte Qin'den ayrılıyor ve yıkıldığı dönemde Chu kralı oluyor. Mangaka aynı şekilde işler mi, ondan emin değilim.