Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

@Smoker
Geçende bi grupta sordum ama araya kaynadı bulmuşken burada da sorayim
Sence seri bittiğinde Qin'in 6 büyük generali kimler olur
Bence
1 Xin sonucta basrol
2 Moubu ya da Mouten den biri bava evlat birlikte olmazlar bence Ben Moubu 'nun olacagini düşünüyorum
3 Ousen tabi ki tarihteki ağırlığı orta da Ousen olduğu için Ouhon olamayacak bence
4 Yo Tan Wa dağ kabilesi ile iyi ilişkiler acısından hep burada kalacağını düşünüyorum

Diğer 2 hakkında fikrim yok
Kanki zaten kaçacak
Tou'nunda bi yerde Xin i gaza getirmek için öldürüleceğini düşünüyorum ama en çok Tou olsun isterim

Çinde isimleri aklımda tutamadığım için Japonca yazdım

Hatta bi soru daha sorayim
Lord Shou Hei Kun dan beklentin ne
Bence çok iyi karakter ama sanki seri sonuna kadar saraydan çıkmayacak gibi bir havası var
Bir sıcak savaşta görür muyuz

@Smoker
Geçende bi grupta sordum ama araya kaynadı bulmuşken burada da sorayim
Sence seri bittiğinde Qin'in 6 büyük generali kimler olur
Bence
1 Xin sonucta basrol
2 Moubu ya da Mouten den biri bava evlat birlikte olmazlar bence Ben Moubu 'nun olacagini düşünüyorum
3 Ousen tabi ki tarihteki ağırlığı orta da Ousen olduğu için Ouhon olamayacak bence
4 Yo Tan Wa dağ kabilesi ile iyi ilişkiler acısından hep burada kalacağını düşünüyorum

Diğer 2 hakkında fikrim yok
Kanki zaten kaçacak
Tou'nunda bi yerde Xin i gaza getirmek için öldürüleceğini düşünüyorum ama en çok Tou olsun isterim

Çinde isimleri aklımda tutamadığım için Japonca yazdım

Hatta bi soru daha sorayim
Lord Shou Hei Kun dan beklentin ne
Bence çok iyi karakter ama sanki seri sonuna kadar saraydan çıkmayacak gibi bir havası var
Bir sıcak savaşta görür muyuz
Bence Altı General kadrosu değişmez, boşta kalan yere Xin geçer. Huan Yi'nin yerine Meng Tian ya da Wang Ben'in geçeceğini pek sanmıyorum. Belki Qiang Lei olabilir.

Lord Changping gerçek tarihte Qin'den ayrılıyor ve yıkıldığı dönemde Chu kralı oluyor. Mangaka aynı şekilde işler mi, ondan emin değilim.

Bence Altı General kadrosu değişmez, boşta kalan yere Xin geçer. Huan Yi'nin yerine Meng Tian ya da Wang Ben'in geçeceğini pek sanmıyorum. Belki Qiang Lei olabilir.

Lord Changping gerçek tarihte Qin'den ayrılıyor ve yıkıldığı dönemde Chu kralı oluyor. Mangaka aynı şekilde işler mi, ondan emin değilim.
Aaa gerçek mi ya
Chu onun krallığında mi yıkılıyor yani
Hiç beklemediğim çok şaşırtıcı birşey
Teşekürler bilgilendirme için

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık