Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

@Smoker Li Mu- Wang Qi savaşında Li Mu'nun 100.000 kişilik orduyu gizlemesi Xianglarla yapılan 130.000e 200.000'lik bir savaşı Qin istihbaratının öğrenememesi ve Li Mu gibi bir generalin o savaşa kadar bilinmemesi saçma değil miydi? Kuzeyde savaşlarda yapmış Li Mu daha önce yanlış hatırlamıyorsam.
Şöyle ki Li Mu güneye inmeden önce Zhao'nun kuzeyinde Xiongnu yani göçebe Türk kabileleri ile savaşıyor. Li Mu, Hai Yin ve Ma Nan Ci zamanında birliktelermiş ve Yan Men adı verilen bir şehirde yaşıyorlarmış. Şu an güncelde Kuzey Zhao Seferi yapılıyor, öğrendiğimize göre bu bölgeler haritalarda bile yer almıyor. Ne askeri güç biliniyor, ne de nasıl insanların yaşadığı biliniyor. Kuzeyden gelen komutanlar bizimkileri fena eziyor şu anda.

Gizlenen ordu konusunda haklısın, o kadar büyük bir kuvvet elbette gizlenemezdi. Kingdom'un genelinde bu mantıksızlık var zaten. Bizimkiler 100 askerle 5000 kişilik ordunun içinden geçip gidiyor, sonra o 5000 kişilik düşman ordusu sanki bir anda yok oluyor.

Şöyle ki Li Mu güneye inmeden önce Zhao'nun kuzeyinde Xiongnu yani göçebe Türk kabileleri ile savaşıyor. Li Mu, Hai Yin ve Ma Nan Ci zamanında birliktelermiş ve Yan Men adı verilen bir şehirde yaşıyorlarmış. Şu an güncelde Kuzey Zhao Seferi yapılıyor, öğrendiğimize göre bu bölgeler haritalarda bile yer almıyor. Ne askeri güç biliniyor, ne de nasıl insanların yaşadığı biliniyor. Kuzeyden gelen komutanlar bizimkileri fena eziyor şu anda.

Gizlenen ordu konusunda haklısın, o kadar büyük bir kuvvet elbette gizlenemezdi. Kingdom'un genelinde bu mantıksızlık var zaten. Bizimkiler 100 askerle 5000 kişilik ordunun içinden geçip gidiyor, sonra o 5000 kişilik düşman ordusu sanki bir anda yok oluyor.
Shounen tarzında seinen seri diye bu yüzden söylüyorum işte.d

Vay be kuzeyden gelecek komutanlar Hypladı beni hiç Türk karakter var mı?, umarım boşluklar çabucak tamamlanır da güncele gelirim.

Bu arada yine Çin tarihini, MS 220 ile 280 yılları arasındaki Üç Krallık dönemini anlatan bir manga var. İsmi The Ravages of Time, Çincesi Huo Feng Liao Yuan. Tavsiye eden birçok kişi gördüm, güzeldir muhtemelen.

Vay be kuzeyden gelecek komutanlar Hypladı beni hiç Türk karakter var mı?, umarım boşluklar çabucak tamamlanır da güncele gelirim.
Türk yok, ama Si Ma Shang'ın adamları bayağı güçlüler. Mesela Shanyou De diye bir general var, Xin'in gücü bildiğin yetmedi. Okçu kardeşler falan yardım etmeye çalıştı, okları da yemedi. Le Zhang, Meng Tian'a bildiğin tek attı, yerlerde paspas gibi dolaştırdı. Kuzeydekilerin cidden şakası yok, Qin bu savaşta yenilecek zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık