Silinmiş Üye
Demek ki Garp 17 yaşına kadar Luffy'i eğitseymiş olacakları düşünemiyorum ?İlk gözüktüğünde Usopp'un yanındaki bebelerden daha acizdi. :/
Luffy 50 geliştiyse, Coby 100 gelişti hatta 200. Sadece başlangıç noktaları farklıydı o kadar.
Demek ki Garp 17 yaşına kadar Luffy'i eğitseymiş olacakları düşünemiyorum ?İlk gözüktüğünde Usopp'un yanındaki bebelerden daha acizdi. :/
Luffy 50 geliştiyse, Coby 100 gelişti hatta 200. Sadece başlangıç noktaları farklıydı o kadar.
Bu Garp da Dragon da ayrı şrfsz ama neyse. :/Demek ki Garp 17 yaşına kadar Luffy'i eğitseymiş olacakları düşünemiyorum ?
Memurluk....Serinin en rahat adamı olabilir ya
Oturduğu yerden maaş alıyor reis

Akainu + Kuzan ortaklığını o kadar çok istiyorum ki ?X Drake birimin lideri gibi tanıtıldı, o yüzden direkt olarak ekibin içerisinde ondan daha rütbeli birisi yoktur diye düşünüyorum. Rapor verdikleri kişiler içinse çok ihtimal var ya. Direkt Sakazuki'ye bağlı da çalışıyor olabilirler, Kuzan'ın içerideki bir hizipi de olabilirler. Ya da Sakazuki'yle Kuzan'ın arasında gerçekte bir sorun yoktur ve bu tip operasyonları birlikte yürütüyorlardır.
Shanks kola kumar oynamış, Kuzan bacağa?Akainu + Kuzan ortaklığını o kadar çok istiyorum ki ?
A Man's Dream Will Never Die - Marshall D. Teach (adam) ? Hayallerimizi satmadık yaShanks kola kumar oynamış, Kuzan bacağa?
Sword'un birinci kuralı Sword hakkında konuşmamaktır.@Eric Cartman Bak hiç çaktırmıyor SWORD'u filan.![]()