Etrafta kısa yeşil şort giyen biri görüyorsan kendine dikkat et.shounen açısından da zayıf denilmez herhalde
Etrafta kısa yeşil şort giyen biri görüyorsan kendine dikkat et.shounen açısından da zayıf denilmez herhalde
umarım hxh chimera arc referansı çakmazlar bana, düşünsene gelip en sevdiğim seriden bir kısım canlandırabilir miyim diyip, gonrage.1080p kısmını canlandırıyorlarEtrafta kısa yeşil şort giyen biri görüyorsan kendine dikkat et.
Katılmıyorum.Yazdığın eserlerden hiçbiri HxH'den daha iyi değil. Bu benim subjektif çıkarımım. Katılan olur olmaz o ayrı mesele. Ama HxH en az yazdığın eserler kadar kalitelidir. Bu gayet objektif bir çıkarım. Hak serverlarında lag var gene keko. HxH, ilk 10'a dahi giremez diyebileceğin bir seri değil.
Sen daha çok sipariş vermişsin, utangaç olma bu kadar.umarım hxh chimera arc referansı çakmazlar bana, düşünsene gelip en sevdiğim seriden bir kısım canlandırabilir miyim diyip, gonrage.1080p kısmını canlandırıyorlar
Yazar Yeniden başlamadan önce ki son 20,30 bölüm manga tarihinin vasat cizimleridir geri kalanlar sa vasatın üstüdür. Ama hikaye yaratılan dünya ve karakterler üzerinden değerlendirirsek altı güzel doldurulmuş nerdeyse hiç boşluk bırakılmamış herşeyin bir açıklamasının olduğu tek seri hxh.HxH iyidir la bu arada. Bazen millet feci abartıyor ama. Malum manga çizimleri bile övülüyor.
One piece niye yok ?Listem uzun ya:d
Bebop, Fma, Gits, Kenşin (4bölümlük ova), Gintama(evet:S), Monster, Akira, Samurai Camploo, Perfect Blue, Paprika, Steins Gate daha buraya yazmayı unuttuğum birkaç anime filmi daha var. Liste baya uzuyor aslında. İlk 20'yi bile göremeyecekasdfjasdf
Vereceği cevabı düşünmekten şah damarımı kemirdim.One piece niye yok ?