O ne demek la:dSenin aklına gelenler gelmiyordur normalde![]()
edit: Hayır olm erotik serileri ayırıyorum tabi...

O ne demek la:dSenin aklına gelenler gelmiyordur normalde![]()
Bir animeye dair kıyaslayabileceğimiz hangi unsurlar varsa HxH hepsinde üst düzey kaliteye sahip olduğu için genel olarak zirvede görüyorum. İzlerken daha çok zevk alacağın şahsi zevklerine daha çok hitap eden eserler olabilir. HxH'yi koyacağın yer her daim zirve civarıdır yalnız.Anime denince insan aklına ne geliyorsa işte. Yoksa uzun seri, kısa, şonen, seinen, zart zurt diye gideceksen tabiki kişisel listende tepede olabilir o durumda.
Gözünde fazla ulaşılamaz bir yere koymuşsun seriyi. Katılmıyorum.Bir animeye dair kıyaslayabileceğimiz hangi unsurlar varsa HxH hepsinde üst düzey kaliteye sahip olduğu için genel olarak zirvede görüyorum. İzlerken daha çok zevk alacağın şahsi zevklerine daha çok hitap eden eserler olabilir. HxH'yi koyacağın yer her daim zirve civarıdır yalnız.
Hakkı neyse o. Yoksa bunun da bir şeyine kıl olup izlemedin de mi o yüzden böyle yazıyorsun la?Gözünde fazla ulaşılamaz bir yere koymuşsun seriyi. Katılmıyorum.
Filmleri es geçmiyorum, episodik işlerde gayet zirvede işte.Gözünde fazla ulaşılamaz bir yere koymuşsun seriyi. Katılmıyorum.
Yok be. İki kez baştan sona izledim seriyi:dHakkı neyse o. Yoksa bunun da bir şeyine kıl olup izlemedin de mi o yüzden böyle yazıyorsun la?
Epistemolojik bir kopukluk var söyleminde.Filmleri es geçmiyorum, episodik işlerde gayet zirvede işte.
Say lan.İlk 10'a bile giremez totalde, abartma datte.
Listem uzun ya:dSay lan.![]()
Yine haklısın, lanet olsun.İlk 10'a bile giremez totalde, abartma datte.
Hacı hakkını yiyorsun bence. Ama zevkler tartışılmaz.Listem uzun ya:d
Bebop, Fma, Gits, Kenşin (4bölümlük ova), Gintama(evet:S), Monster, Akira, Samurai Camploo, Perfect Blue, Paprika, Steins Gate daha buraya yazmayı unuttuğum birkaç anime filmi daha var. Liste baya uzuyor aslında. İlk 20'yi bile göremeyecekasdfjasdf