Marco’yu King ve Queen dövüşünde haki kullanırken görmedim hiç.King ve Queen'de adam akıllı haki mi vardı sanki.
Marco’yu King ve Queen dövüşünde haki kullanırken görmedim hiç.King ve Queen'de adam akıllı haki mi vardı sanki.
Haki odaklı karakterler değil üçü de. Marco meyvesinden, King ırkından, Queen'de teknolojiden yürüyor daha çok.Marco’yu King ve Queen dövüşünde haki kullanırken görmedim hiç.
Sağ kol yazmış ya işte.Vay be ankette Amiral yok diye şaşırdım ilk bakınca ama zaten @Montana açmış.
Abi bu aralar ekstra gergin gibisin , sıkma canını sağlık olsun.Çöpün teki bırak sağ kolu 4 5 anca olur çizimi bile berbat zaten Oda fazla özenmemiş Sırf Kid kaptan diye yanına böyle vasıfsız birini çizmiş ordan artı alıyor zaten uzun süre görünmeyecek biri.
Gerginlikle alakası yok doğru olan o yani çöpden fazlası değil.Abi bu aralar ekstra gergin gibisin , sıkma canını sağlık olsun.
Killer'de Haki yok demem mümkün mü? Bu seride güç Haki'den geçiyor. Tabi ki Killer'in Haki'si var ama ne seviye? Haki'sinin seviyesi onun hasar atmasını daha da artırıyor. Akazaya'lar Ryou Haki biliyorlar. Killer, Kaido'ya kesik atamadı ama Akazaya'ların hepsi hasar attılar. O kol verdi dediğin Kiku Kaido'nun eline kılıcı tamamen sokmuştu. Kiku tamamen hazırlıksız yakalandığı için orada kolu gitti.Killer’da haki yok mudur diyorsun? Haki sadece kokadan ibaret değil.
Çöpün teki bırak sağ kolu 4 5 anca olur çizimi bile berbat zaten Oda fazla özenmemiş Sırf Kid kaptan diye yanına böyle vasıfsız birini çizmiş ordan artı alıyor zaten uzun süre görünmeyecek biri.