İçimin yağları erir. Ben de gelmez demiştim gelsin istememe rağmen, kaybettiğim ilk iddia olacak sanırım.Yamato'nun geleceği açıklansın şu an kesin olarak ondan sonra açılsa bile iddaa gelmicek derim o kadar nefret ediyorum.
İçimin yağları erir. Ben de gelmez demiştim gelsin istememe rağmen, kaybettiğim ilk iddia olacak sanırım.Yamato'nun geleceği açıklansın şu an kesin olarak ondan sonra açılsa bile iddaa gelmicek derim o kadar nefret ediyorum.
Adam tek başına yonko yapmış daha nabıcak yav ayrıca daha detaylarını öğrenmedik.@YonToryu Mihawk'un gücünü etkileyen bir şey yok demenin Bursaspor taraftarı olmaktan farkı yok, ben sana söyleyeyim. O yine Mihawk ile denk gösterildi diye içten içe sevinir ama sizin yatacak yeriniz kalmadı.
O bile olmadı he. Crocodile ile Mihawk imparator yaptı dendi.Adam tek başına yonko yapmış daha nabıcak yav ayrıca daha detaylarını öğrenmedik.
Maks yc3 Croc mu yapmış yav he he.O bile olmadı he. Crocodile ile Mihawk imparator yaptı dendi.
YC3 Croc, YC2 Mihawk, YC1 Weevil; al sana imparator tayfası.Maks yc3 Croc mu yapmış yav he he.
Gerçekte olan yonko+ seviyesi Mihawk tayfanın gücünün yüzde 99.9unu oluşturuyorYC3 Croc, YC2 Mihawk, YC1 Weevil; al sana imparator tayfası.
İnsaf ettim de çanta derisinin üstüne koydum.Gerçekte olan yonko+ seviyesi Mihawk tayfanın gücünün yüzde 99.9unu oluşturuyor
Koyma istersen sıkıntı yok Buggy'nin imparator olduğu evrende isterse yc10 olsun Mihawk gücünü yine etkilemezİnsaf ettim de çanta derisinin üstüne koydum.
Bu ya Buggy'ye biat etti, ya düello kaybetti ya da ücret karşılığı bedenini satıyor. Her durumda da sizi üzüyor.Koyma istersen sıkıntı yok Buggy'nin imparator olduğu evrende isterse yc10 olsun Mihawk gücünü yine etkilemez
Güç olarak bir şey çıkmayacağı için sıkıntı yok isterlerse sevgilisi olsunBu ya Buggy'ye biat etti, ya düello kaybetti ya da ücret karşılığı bedenini satıyor. Her durumda da sizi üzüyor.