Ne diyon la patlamaktan ne dediğin anlaşılmıyor.Arada o kadar fark demek ki Killer vssiyle. Zoro'ya yazar her türlü.
Ne diyon la patlamaktan ne dediğin anlaşılmıyor.Arada o kadar fark demek ki Killer vssiyle. Zoro'ya yazar her türlü.
Patladığım konu kid'in Law'la aynı ödülü alması Güç konusunda şükür patlamadık.Ne diyon la patlamaktan ne dediğin anlaşılmıyor.
Niye, Zoro'nun kolu mu çıkmıştı? Zoro taş gibi duruyordu orada, Killer kafa gidik, silahları yok vs.King vssiyle Killer vssindeki Zoro'yu bir tutmanı da ben kabul edemiyorum derinden yaraladı...
Aga bağlı olduğun tüm lobiler bir hafta içinde teker teker patladı. Bizi de yaktın.Patladığım konu kid'in Law'la aynı ödülü alması Güç konusunda şükür patlamadık.
Kılıcı yok 2v1 zehirlenmiş? Ayrıca adam haki konusunda ne kadar güç artışı yaşadı. Hani ciddi anlamda sapasağlam olsa bile arada deli fark var. Serinin en önemli power upını aldı.Niye, Zoro'nun kolu mu çıkmıştı? Zoro taş gibi duruyordu orada, Killer kafa gidik, silahları yok vs.
Amiral konusunda sıkıntı yok Shank'e yazdı ordan kılıççılara benim için önce Zoro gelir Mihawk olayının da güçle ilgisi yok sıkıntı yokAga bağlı olduğun tüm lobiler bir hafta içinde teker teker patladı. Bizi de yaktın.
O kadar düşük seviye argümanlar işte sen anla.Killer vssi ciddi argüman mı yav. Tilki dikkatini dağıtınca göğsü deşildi adamın, buna rağmen yendi.
@Dattebayo..! Bir tane Shanks'a yazan Mihawk'a yazarcı buldun bunu infaz edin.Amiral konusunda sıkıntı yok Shank'e yazdı ordan kılıççılara benim için önce Zoro gelir Mihawk olayının da güçle ilgisi yok sıkıntı yok