Dünyanın en iyi kılıç ustasının o kadarda güçlü olmadığının inanılmaz iyi bir örneği bence Linlin'in karşısında Vista'dan çok daha güçlü adam duramıyorDünyanın en iyi kılıç ustasına ayak uydurabilen adam kolay kolay abartılamaz
Dünyanın en iyi kılıç ustasının o kadarda güçlü olmadığının inanılmaz iyi bir örneği bence Linlin'in karşısında Vista'dan çok daha güçlü adam duramıyorDünyanın en iyi kılıç ustasına ayak uydurabilen adam kolay kolay abartılamaz
Queen'in Vista'dan çok daha güçlü olduğunu nerden çıkardınDünyanın en iyi kılıç ustasının o kadarda güçlü olmadığının inanılmaz iyi bir örneği bence Linlin'in karşısında Vista'dan çok daha güçlü adam duramıyor
Jozu'dan güçsüz olmasıyla çıkardım Olası bir dövüşte Marco'nun rakibi King,Jozu'nun Queen,Vista'nın ise Jack olur.Queen'in Vista'dan çok daha güçlü olduğunu nerden çıkardın
Bunlar senin düşüncelerin ama Ben sana dayanağını soruyorum.Jozu'dan güçsüz olmasıyla çıkardım Olası bir dövüşte Marco'nun rakibi King,Jozu'nun Queen,Vista'nın ise Jack olur.
Benim düşüncelerim sayılmaz çokta.MF'de Oda Marco ve Jozu'yu Vista'ya göre daha ön plana çıkardı.Ki zaten 2.komutanların hepsi böyle aşırı fiziksel olarak hayvani kişiler genel olarak.Ki yonkoların 2.adamlarının genel tasviri hep aynı fiziksele abanmış tipler.Queen,Jozu,muhtemelen Roo gibi.Bunlar senin düşüncelerin ama Ben sana dayanağını soruyorum.
Neyse başkan bekleyelim görelim artıkBenim düşüncelerim sayılmaz çokta.MF'de Oda Marco ve Jozu'yu Vista'ya göre daha ön plana çıkardı.Ki zaten 2.komutanların hepsi böyle aşırı fiziksel olarak hayvani kişiler genel olarak.Ki yonkoların 2.adamlarının genel tasviri hep aynı fiziksele abanmış tipler.Queen,Jozu,muhtemelen Roo gibi.
Vista Jack'e denk ise o zaman Vista Shutenmaru, ordan da Kinemon seviyesine kadar gelir xD Kinemon da WB ile yumruk tokuşturmuş adam sonuçta fkfbsş yav boşverin güç seviyesi belirlemeye çalışmayı, bunlar dinamik şeyler :/Jozu'dan güçsüz olmasıyla çıkardım Olası bir dövüşte Marco'nun rakibi King,Jozu'nun Queen,Vista'nın ise Jack olur.
Konu okunsaydı konuda sadece bu sorulmadığı görülürdü ve başka cevaplar da ortaya çıkabilirdi. Jesus.Bir karmaşa yok. Her şey açık ve net bir şekilde ortada.
dns zaten bunları zamanında yazdı, hepsi arşivde duruyor. derlesek külliyat olur. artık uğraşmıyor reyiz, konuyu kendi kapattı çünkü yazdıklarıyla. ondan öyle demiştirKonu okunsaydı konuda sadece bu sorulmadığı görülürdü ve başka cevaplar da ortaya çıkabilirdi. Jesus.
Ben anlatmaktan bıkmışım. Anlattığım kadarıyla da düşünce ve cevaplarımı tahmin eden olur diye çok uzun uzadıya girip şaapmıyorum.Konu okunsaydı konuda sadece bu sorulmadığı görülürdü ve başka cevaplar da ortaya çıkabilirdi. Jesus.