Efsane.Mevzu Kid olunca biraz da farklı bakmak gerekiyor aslında. Gökten düşen herhangi bir cisim de kolunu koparmış olabilir.
Efsane.Mevzu Kid olunca biraz da farklı bakmak gerekiyor aslında. Gökten düşen herhangi bir cisim de kolunu koparmış olabilir.
Shanks'e ulaşmak kolay öyle deme.Shanks diğer imparatorlardan farklı.Ace adamı hemen bulmuştu karşısında da Shanks vardı.Dövüş istiyorsan ben buradayım bizzat ağzının payını vereyim diyordu adam.Öyle komutanlarını Beckmann vs bulaştırmıyor gibi gözüküyor bu işlere.Mevzu 1 vs 1 dövüşse meydan okumayı kabul edip kendini gösteriyor bence.O çöpler içinde bizzat Shanks'ın gideceğini sanmam ya.Eğer öyleyse Shanks'ın işi zor Shanks'ın komutanlardan biri almıştır bence.
Bu da efsane yorum olmuş.Aslında düşününce Killer da yapmış olabilir. Tayfa hasır şapkalara benziyor az çok ve sağ kol kaptana denkse kapışmış olabilirler.
Öylede olabilirShanks'e ulaşmak kolay öyle deme.Shanks diğer imparatorlardan farklı.Ace adamı hemen bulmuştu karşısında da Shanks vardı.Dövüş istiyorsan ben buradayım bizzat ağzının payını vereyim diyordu adam.Öyle komutanlarını Beckmann vs bulaştırmıyor gibi gözüküyor bu işlere.Mevzu 1 vs 1 dövüşse meydan okumayı kabul edip kendini gösteriyor bence.
Ben bi türlü tahminde bulunamıyorum+1. Kid adamdır.
Şıklardan en mantıklı seçenek Cracker gibi. Fakat korsanlardan değil de amirallerden birisi de yapmış olabilir.
Hımm, evet bu şekilde olabilir. Direk Shanks'in karşısına çıkmasındansa bir şekilde Shanks'le karşılaşmış ve diklenmiş olabilir. Kolunu kaybedince de durumun idrakına vararak ittifaka yönelmiş ve hedefini Shanks seçmiş olabilir.Yeni dünyaya adım atmanın acemiliği,cahilliğiyle ve gözü karalığıyla ben Shanks olmasına ihtimal veriyorum açıkçası.İttifak kurulduktan sonra Shanks'in hedef alınması bu yüzden olabilir.Kid bizzat Shanks'in gücünü ve açıklarını gördükten sonra hedef olarak onu seçmiş olabilirler.
Son gorevi oydu. En ters rakibi secti kolunu al dedi. Aynen Oda biraz Herkulden asırmıs gibi.Herkül Zoro.Adama Herkül gibi görevler mi vermiş yani.
Pardon ben yanlış anladım o zaman.Sanırım sen Kid'e toz kondurmak istemedin biraz. Fuji gibi kendi kendine yapmış olabilir diye ihtimaller mi düşünüyorsun yoksa ?