Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Ulan Kishimoto ne yaptın ne ettin yine eline yüzüne bulaştırdın tamam reis en hümanist Japon sensin sal artık ya
 
Boruto mangasının 20.cilt kapak resmi bir kaç gün önce internete düştü



20.Cilt çıkış tarihi 2 Haziran
 
Ağustos ayında gelecek olan yeni bölümle birlikte hikayede zaman atlaması olacağı açıklanmış. Karakterlerin yeni tasarımları ve büyümüş halleri bizler için heyecan verici olacak.
 
73 gün geçti bile, kaldı 49 gün.
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar...
Son bölümü daha bugün okumuştum. Öyle bi durum mu varmış.. Naruto evreninde geçiyor diye okuyozda, keyif vermiyor tam anlamı ile.
Nerde eski o manga sayıları, anime bölümleri beklediğimiz yapımlar :D
 
Kawaki kim yeni karakter mi ?
Sanırım hiç Boruto okumadın, o yüzden Kawaki kim açıklamak zor. Eserin ilk bölümüde Kawaki ile Boruto'nun yıkılmış bir Konoha önünde savaşa başladığı bir sahne var. Tüm hikaye o sahneye ulaşmak için ilerliyor. Şimdi iki ana karakterimiz var. Biri Boruto(Naruto'nun oğlu), diğeri Kawaki(Naruto'nun evlatlığı). Kawaki aslında İşşiki'nin kabıydı. İşşiki kim dersen eserin ilk yarısındaki ana düşman olan bir Ootsutuki. Kap ne dersen Ootsutkiler'in ölmemek için kullanıp kendileri aktardıkları yeni beden. Narutolar Kawaki'yi İşşiki'den kurtardılar. Ama çeşitli meseleler sonrası yapılan bir teknikle Kawaki Naruto'nun asıl oğlu oldu, Boruto ise Kawaki'nin yerine geçti. Şu an herkes Kawaki'yi aslında Boruto sanıyor ve hikaye heyecan dorukta devam ediyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık