Yeniyim ya o yüzden içim rahat. Diğer 3+ yıllık kullanıcılar gibi gitme durumum olursa duygusal boşluğa düşmemDün bir bugün iki lafının tam karşılığı sensin.
Yeniyim ya o yüzden içim rahat. Diğer 3+ yıllık kullanıcılar gibi gitme durumum olursa duygusal boşluğa düşmemDün bir bugün iki lafının tam karşılığı sensin.
Ortaya sunduğun iddiayı beğenmesem de adının ikinci kısmının hakkını verdin. Helal.Masaka
Bu dövüşün yarıda kesilme olasılığı çok fazla. Mangaka Katakuri nin Luffy de sezdiği Bm için problem olacak düşüncesini en azından fiilen hissettirmeden yarıda kesmez. Yarıdan kesilmezse bile Luffy alır tahminimce. Luffy kaybetmesi durumunda mangaka power up konusunda tekrara girer ki bu olmaz zannımca
Sen de haklısın.Yeniyim ya o yüzden içim rahat. Diğer 3+ yıllık kullanıcılar gibi gitme durumum olursa duygusal boşluğa düşmem
KK olacaksak her şeyimizi riske atalımOrtaya sunduğun iddiayı beğenmesem de adının ikinci kısmının hakkını verdin. Helal.
Benim ipimle kuyuya inmede...Masaka
Bu dövüşün yarıda kesilme olasılığı çok fazla. Mangaka Katakuri nin Luffy de sezdiği Bm için problem olacak düşüncesini en azından fiilen hissettirmeden yarıda kesmez. Yarıdan kesilmezse bile Luffy alır tahminimce. Luffy kaybetmesi durumunda mangaka power up konusunda tekrara girer ki bu olmaz zannımca
sadsadsadsad
Sana diyorum aklın yolu bir hala inkar ediyosun Son bölümü okurken ikna oldum diyelimBenim ipimle kuyuya inmede...
Bende öyle düşünüyorum hadi hayırlısı.
Yaşları da yakın, bence olur bu iş. Aleyna'da biraz Perona'lik da var.Çaldığın o "elephant gun"ı yerine koy lütfen.
Eğer haki'nden pek emin değilsen,
Aradığın power up'sa, en güzelinden
O zaman başka açarım Gear'ları, hazırım dünden.