Teşekkürler.Hmm ben aslında Luffy'i destekliyorsun sanıyordum, yanılmışım.Bu arada tam senin konuya denk geldim.Başarıların daim olsun
1 hafta boyunca Saint Charloss avatarını kullan ve smile kullanma o zaman.Hmmm mesella:
Smile kullanmadan pek duramam
Villainleri sevmem avatar yapamam. Kutsallarıda öyle.
felan fişman
Hocam saolasın forumu ve forumdaki arkadaşları çok sevdim. Benim iddaam :'' Forumu bırakacak.'' şeklindeydi. Fakat farkettim ki ben zaman olarak herhangi bir beyanda bulunmamışım. Bu bırakma işi ebediyen de olabilir, bir yıl, bir ay, bir hafta ya da bir saatte olabilir. Ben de bugün 10 saat forumu bırakarak bu cezamı gerçekleştirmiş olduğumu düşünüyorumForumu sevdiysen, bir ay gibi süreli bir şekilde gidebilirsin.
Luffy fanından bu etik değerini görmek arcı özetledi.Hocam saolasın forumu ve forumdaki arkadaşları çok sevdim. Benim iddaam :'' Forumu bırakacak.'' şeklindeydi. Fakat farkettim ki ben zaman olarak herhangi bir beyanda bulunmamışım. Bu bırakma işi ebediyen de olabilir, bir yıl, bir ay, bir hafta ya da bir saatte olabilir. Ben de bugün 10 saat forumu bırakarak bu cezamı gerçekleştirmiş olduğumu düşünüyorum
Daha dur, henüz netleşen bir şey yok Belki kabul etmezler. Ayrıca Luffy'yi ya da Luffy fanını karşına alırken bir değil bin defa düşüneceksin. D'yiz olum biz.Luffy fanından bu etik değerini görmek arcı özetledi.