Foxy avatarı epey iyi duruyor yalınız, ceza olmamış bu. :/@Smoker
01.03.2018 13.38 2 haftalığına Foxy avatarı kullanmam başlamıştır.
Seriyi de bitiriyorum işte bu şekilde.Zaten çok dayandıydım.Şimdi isterse Kaido tekletsin beni alakadar etmiyor.@Eustass Captain Kidd Geçmiş olsun![]()
Olum siz hangi spoilerden bahsediyorsunuz la ? Adam orda işte kare var, malak gibi yatıyor. Belki Luffy fanı olmak istiyordu canım kısa süreliğine, bu nedir yaYalnız spoilera göre Kata yenildi diyemeyiz gibi duruyor. @RedTeroR erken davranmış olabilirsin.![]()
Sağlık olsunSeriyi de bitiriyorum işte bu şekilde.Zaten çok dayandıydım.Şimdi isterse Kaido tekletsin beni alakadar etmiyor.
Luffy'nin haki bitmiş, uyandığında Kata dikiliyor diyor. Dokunmamış Luffy'e.Olum siz hangi spoilerden bahsediyorsunuz la ? Adam orda işte kare var malak gibi yatıyor. Belki Luffy fanı olmak istiyordu zanım kısa süreliğine bu nedir ya![]()
Bilinci açıktı galiba o yüzden arkadaşlar muallaga düşüyor ama sonuçta hareket edemeyecek kadar bitkin olması da yeterli. Sonunda Luffy ayaktayken o yere düşüyor.Olum siz hangi spoilerden bahsediyorsunuz la ? Adam orda işte kare var, malak gibi yatıyor. Belki Luffy fanı olmak istiyordu canım kısa süreliğine, bu nedir ya![]()