Lucci ne alaka, onu sevmiyorum? Diğerlerini yıllardır seviyorum zaten.Adamın güçsüz çıkma şansı yok, biz WB’den devam usta sen geçersin o saflara
Kid,Garp,Roger,Lucci,Kizaru hızına yetişemiyoruz![]()
Lucci ne alaka, onu sevmiyorum? Diğerlerini yıllardır seviyorum zaten.Adamın güçsüz çıkma şansı yok, biz WB’den devam usta sen geçersin o saflara
Kid,Garp,Roger,Lucci,Kizaru hızına yetişemiyoruz![]()
@Millennium Wizard ile karıştırmış.Lucci ne alaka, onu sevmiyorum? Diğerlerini yıllardır seviyorum zaten.
Beyazbıyıkı övmek gibi olmasın, hiç hoşuma gitmez ama genç Wb muhtemelen Akainuyu Oharaya empati duyduracak kadar pis döver. Ben nasıl yaptım bunu diye diye ölür Akainu. Şanks ise bundan beterini yaşatır ejder sobasına.Xebex - Roger - Garp
Akainu
Aokiji, Shanks, Dragon, Mihawk (Eski hükümet görevlileri)
Aramaki, Genç WB - Weevil
Kizaru, Nika
Kaido, Big Mom, Lucci
@Whitebear D
Genç halini Aramaki yakaladı, dönen dövüşü görmek lazım.Beyazbıyıkı övmek gibi olmasın, hiç hoşuma gitmez ama genç Wb muhtemelen Akainuyu Oharaya empati duyduracak kadar pis döver. Ben nasıl yaptım bunu diye diye ölür Akainu. Şanks ise bundan beterini yaşatır ejder sobasına.
Ayıboğanın şanlı direnişine gölge düşürmek istemediğimden onun sırasını geçiyorum ama genç Wb gördüğümüz kadarıyla akainuyu oğlu yapıp canı sıkıldıkça döverdi. He bir ace kadar aciz kalmazdı tabi Akainu ama aralarında net bir fark var.Genç halini Aramaki yakaladı, dönen dövüşü görmek lazım.
Genç WB’nin seviyesi bu.Ayıboğanın şanlı direnişine gölge düşürmek istemediğimden onun sırasını geçiyorum ama genç Wb gördüğümüz kadarıyla akainuyu oğlu yapıp canı sıkıldıkça döverdi. He bir ace kadar aciz kalmazdı tabi Akainu ama aralarında net bir fark var.
Barzo borsalinonun dediğine çok takılma ya. Gevşeklikten güç ölçümleri şaşmıştır onun.Genç Weevil’in seviyesi bu.
![]()
Çocuk pille çalışıyor nasıl genç WB seviyesi olsun, beyni yok aslan kardeşimin. Aramaki kandırıp kaçırdı kardeşimi yoksa dersini verirdi.Genç WB’nin seviyesi bu.
![]()
Daha önce hiç bu kadar boş yapmamıştın kendi rekorunu kırmışsın bu mesajla.Kizaru'nun lazer sıkan parmağı > Rob Lucci.
@Millennium Wizard
Reis Nika Kizaru'dan kan alamadan yenildi. Kizaru > Nika > Kaido daha uygun bence.Kizaru, Nika
Kaido, Big Mom, Lucci