Garp'ı Roger'la değil de Kaido'yla kıyaslayın. He Wb>Roger'ı kabul edenler Roger'la da kıyaslayabilir Garp'ı 

Garling ne yaptı bir anda ? Eğer Garling buradaysa,diger kutsal sovalyeler neden yok.IMU
Figarlan D. Garling
Akainu
Fujitora-Kizaru-Shanks-Aramaki
Mihawk
Teach
Bulunduğu pozisyon, God Valley, çizilen paneller vs. Öngörü tabii ki. IMU'nun gücünü de görmedik ama beklenti büyük. 5 Elder içinde tam potansiyellerini gördükten sonra bir yorum yapacağım ama şimdilik Amiral'lere denk gözüküyorlar..Garling ne yaptı bir anda ? Eğer Garling buradaysa,diger kutsal sovalyeler neden yok.
Bir de Goroseileri neden yok madem öyle.
Açıkcası çok saçmasapan bir şey olmuş.
Rastgele karakter isimleri yazsan daha mantıklı sıralama çıkardı.-Mihawk Ryuma Zoro Garling seviyesi
-Filo Amirali seviyesi; Akainu
Roger Wb Garp
-Amiral seviyesi; Kizaru Luffy Aokiji
-Yonko seviyesi; Shanks Teach
Adam ölürken gülüyor korkudan ter atıcak diyor...
Anlık ben.
God Valley’de WB’nin tınlanırlılık.Dostum ben bu işin 10 yıldır bilim alanında çalışmalarımı sürdürüyorum.![]()
Garp beden dili analizi,
İstemsiz bir çekilde dişlerde kasılma: Korku,stres ve çok az öfke(Sadece öfke olsaydı ağzı kapalıyken dişini sıkardı korkudan ağzı açılmış)
Alnında ve vücudunun belli yerlerinde ter damlaları: Yüksek derece korku ve endişe,diken üstünde bulunma hali.
Kaşların yukarı kalkması: Şaşkınlık
Alnın kırışması: Alnın kırışmasıyla oluşan kas hareketi kişi endişelendiğinde meydana çıkar (Özgüven eksikliği de eklenebilir,opsiyonel)
WB korkusu başka bir olay.
God Valley’de WB’nin tınlanırlılık.