Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Karakterlerin Güç Seviyeleri

1 Roger-Garp
2 Xebec-Wb
3 Dragon
4 Kaido
5 Luffy
6 Mihawk
7 Zirve Rayleigh
8 Karasakal

9 Zirve Sengoku
10 Akainu
11 aokiji
12 oden
13 Kizaru
14 big meme
diye gider.

999.aramaki.

"Elinde kılıç görüleni yaz yukarı gitsin" mantığı. :S

Mantık fazla oldu yaz gitsin. :hhh:
Eee 1'e kimi yazabilirim? En büyük kılıçcı kim? Ryuma. Yaz gitsin lan.:D
1-Ryuma

Eee 2'ye kimi yazabilirim? Roger var zirve geçiyor ama eheh WB diyelim. Zoro'ya benzetiyorum çünkü. Hem KK'lık ne pis tü kaka.:D Ya dur ama Xebec diye bir karakter çıktı BM, Kadio, WB, Shiki'den tut herkesi adamı yapmış. Roger'ın baş düşmanı imiş. Yine de Ryuma'dan önemli değil. WB'yi de kenara atamam olmaz Zoro benzerliği kurmuştum. Dur ikisi bir 2 olsun.
2-WB=Xebec

Eee 3'e Mihawk'ı koyardım ama şimdi ayıp olacak. Biraz objektiflik katalım. Roger olsun 3 numere.:D
3-Roger

Eee 4'e kesinlik Mihawk olacak. Kaido var ama boşver. WB'nin ki yemedi dalmaya ama salver. Mihawk bavulunu tasını tarağını toplayıp kaçarken Kaido sırf varlığı ile Wano'dan herkesi uzak tuttu ama önemli değil. Dünyanın en güçlü yaratığı canavarı havada karada denizde deniyor ama kimin umrunda.
4-Mihawk.

Eee 5'e biraz da objektif gözükelim hep kılıççıları topladık o da Dragon olsun.
5-Dragon

6-7 Shanks ve Ray olacak. Bunlar da kılıççı.:D Gerisini boşver.

Xebec herkesten farklı bir seviye çıkacak bence. Uchiha Madara gibi. Final boss olarak bir yerlerden fırlasa da şaşırmam.

Geri kalanlar için sabaha kadar tartışsak bir yere varamayız. Her karakterin birbirine karşı argümanları üretilebilir. Oda da bunu bilerek yapıyor zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık