Sağ kollar olması gereken yerde.
Bir sağ kol 3 amirale kafa atıp Bb ile dövüşmüş ve sağ çıkmış. Özellikle Kizaru'ya karşı net avantajı var.
Bir sağ kol Zoro'nun Wano'dan sonraki rakibi. Tayfanın baş düşmanı olan tayfanın en güçlü 2. üyesi.
Bir sağ kol, gücü kaptanıyla karşılaştırılabilecek düzeyde biri. Kaptanı da yonkou adamın. Fazla söze gerek yok.
Zeph amiral olduğu için bu seviyenin belli bir standartı var. O yüzden yazdım listeye. Shiki yine zamanın yonkousu. Meyvesi belli, gücü belli. Hiçbir yonkou amiralden güçsüz olamaz. O yüzden yonkoular arasında yazdım Shiki'yi
Gandhi'den beklentim Shodai Kitetsu'nun Gorosei'de olduğu üzerine. Birinci nesil iblis biçeni kontrol eden adam bana göre çok güçlü olmalı. Zira yine bana göre Nidai Kitetsu bile Zoro'yu başka yere taşıyacak bir kılıç. Neden Nidai 300 bölüm önce Yeni Dünya'ya ilk girildiğinde Zoro'nun eline geçmedi ? Çünkü o kılıcı kontrol edebilmek ve layıkıyla kullanabilmek için belli bir güce sahip olması lazım. Bu mantıkla Shodai gibi bir kılıcı kontrol eden adam en az amiral seviyesi olmalı. Zira bence arc sonu Zoro amiral seviyesi civarında gezen biri olacak şu haliyle.
Zoro'dan beklenti büyük. Bunda Wano'ya kadar eli cebinde gelmesi, tam gücünü göstermeyişi ve alacağı tonla p-up gibi şeyler etkili. Bekleyelim görelim.
Vista Mingo'dan net güçlüdür maksadıyla yazmadım onu yav. Aslında Vista'yla Mingo arasına o kadar kişi koyduğumu sen yazınca fark ettim

Dediğim gibi sıralamalar 2-3 kişi oynayabilir