Benzer düşüyoruz, sen yeşil kafa yerine sarı kafa seçmişsin sadece.Yok ustam Roger,Garp,Shanks bunlar çok sevdiğim karakterlerden benden yana yamuk olmaz bunlara.
Benzer düşüyoruz, sen yeşil kafa yerine sarı kafa seçmişsin sadece.Yok ustam Roger,Garp,Shanks bunlar çok sevdiğim karakterlerden benden yana yamuk olmaz bunlara.
Benim için yeşil kafa ile sarı kafa arasında fark yok ikisinide çok severim. Ama yeşil kafanın bazı fanları(sözüm meclisten dışarı) beni soğuttu.Benzer düşüyoruz, sen yeşil kafa yerine sarı kafa seçmişsin sadece.
Burayı diyorsan hardcore fanları pek kalmadı zaten ama o geçen attığın eleman gibilere twitter vs denk gelebilirsin.Benim için yeşil kafa ile sarı kafa arasında fark yok ikisinide çok severim. Ama yeşil kafanın bazı fanları beni soğuttu.
Kim onlar reyiz? Cekinmene gerek yok biz bizeyiz burdaBenim için yeşil kafa ile sarı kafa arasında fark yok ikisinide çok severim. Ama yeşil kafanın bazı fanları(sözüm meclisten dışarı) beni soğuttu.
Twitter,Youtube vb. Youtube'da önüme güç anketi geliyor. Zoro vs Kizaru anketi bir bakıyorum %70 ile Zoro önde.Burayı diyorsan hardcore fanları pek kalmadı zaten ama o geçen attığın eleman gibilere twitter vs denk gelebilirsin.
Hani anlıyorum karakteri güçlü görmek istiyorlar ama amiral seviyesi değil, benim gibi Luffy fanı olabilirler illa über bir karakter lazımsa. .dTwitter,Youtube vb. Youtube'da önüme güç anketi geliyor. Zoro vs Kizaru anketi bir bakıyorum %70 ile Zoro önde.
Bu yazdığım en basit durum kılıç koklamaktan başka seviye fanlar var.Hani anlıyorum karakteri güçlü görmek istiyorlar ama amiral seviyesi değil, benim gibi Luffy fanı olabilirler illa über bir karakter lazımsa. .d
Yahu sen daha yeni üyesin, bana bunu anlatmaya çalışman komik geldi.Bu yazdığım en basit durum kılıç koklamaktan başka seviye fanlar var.
Haklısın usta pardonYahu sen daha yeni üyesin, bana bunu anlatmaya çalışman komik geldi.