Vallahi bıktık her yer alakalı alakasız Zoro yorumu dolu.Her türlü kazanıyorum işte. Keserse seve seve değişirim avatarı.
Öyle deme. Öyle denmez.
Vallahi bıktık her yer alakalı alakasız Zoro yorumu dolu.Her türlü kazanıyorum işte. Keserse seve seve değişirim avatarı.
Öyle deme. Öyle denmez.
Zoro ölürse Luffy KK'lığı unutur berduşa bağlar.Vallahi umarım Zoro ölür de kurtuluruz bu muhabbetlerden.
Kimse Zoro'cuların fanlığını sinamasınZoro öldürsün 1 ay avatarımı Zoro yapacağım. Kendine güvenen Zorocular varsa sahneye beklerim.
Bu mesajı alıntılayarak "varım" yazsınlar. Kaybederseniz 1 ay Linlin avatarı.
Muhteşem olmuş. Hele Zortu Zoro ile kombinlemene bayıldım.
Öyle yazmakla olmuyor DNS Bey. İşte meydan işte cengaver işte iddia. Var mısın yok musun?Kimse Zoro'cuların fanlığını sinamasın
Zoro Kaido'nun kellesini almazsa 7 yıl Zoro avatarıyla gezerim. Kabul mü ?Öyle yazmakla olmuyor DNS Bey. İşte meydan işte cengaver işte iddia. Var mısın yok musun?
Bak DNS karakterine güvenmeyi ben sana göstereyim:Zoro Kaido'nun kellesini almazsa 7 yıl Zoro avatarıyla gezerim. Kabul mü ?
Cidden Zoro hakkında olumlu/olumsuz çok yazılıyor bu sıralar ama Wano bitene kadar da bu muhabbetler bitmez.Vallahi bıktık her yer alakalı alakasız Zoro yorumu dolu.
Wano bitince de bitmez.Cidden Zoro hakkında olumlu/olumsuz çok yazılıyor bu sıralar ama Wano bitene kadar da bu muhabbetler bitmez.