Sanji daha yakın bence.
Ben illa Zoro Kaido'nun kelleyi alacak demiyorum. Ama eğer Kaido ölecekse bunu yapacak kişi mangakanın işlediği ve altyapısını yaptığı şekilde Zoro olmalı diyorum. Mangaka zaten altyapısını yapmış bunun. Senin buna gerçek dışı demen başka bir şey evet mangaka buna yönelik şeyler çizmiş ama ben öyle olacağını düşünmüyorum demen başka bir şey. Şu teoriye gerçek dışı, saçma, alakasız yorumu yapan biri manga yorumlamayı bilmiyordur. Sert konuşunca suçlu oluyorum sonra. Bir tek sen yorumluyorsun, sen biliyorsun oluyorumyani illa zoroya aldıracaksın o kelleyi.
teori, meori, gerçeklikten uzak falan denilince yazmadan geçemiyecem. birileri bir teori yada düşünce ortaya atıyor sonra bunun aksini ispat edemezsen eğer diyor bunu kabul etmek zorundasın diye insanlara zorbalık ediyor, dayatma yapıyor. bu neyin kafasıdır ben senin düşünceni kabul etmek zorunda değilim ki. senin düşüncen, teorin her neyse senin için mutlak bir doğru gibidir, benim içinse saçmalıktır üzerine düşünülmeye değmeyecek kadar akıl dışıdır. yazdığım ikinci paragrafın bu konuyla alakası yoktur. daha çok günümüzün bilimsel denilen dayatmalarıyla alakalıdır, bugün bilimsel olan bir şey yarın bilim dışıdır çünkü o gün insanları o şekilde kandırmak gerekiyordu, bugün başka bir şekilde kandırmak gerekiyor.
ne demek istediğimi anlamamışsın ki teoriye saçma dediğim falan yok, nerede yazmışım saçma teori diye. ben başka bir cihetten meseleye yaklaşarak diyorum ki zoronun böyle bir gücü yok, zoro bu konuda eksik kalıyor. Daha kaydo hakkındaki sırlar duruyor. Kaldı ki ben daha önce bölüm yorumlarının birinde eğer kaydoyu biri öldürecekse bu iş için en uygun kişinin zoro olduğunu da yazmıştım.Ben illa Zoro Kaido'nun kelleyi alacak demiyorum. Ama eğer Kaido ölecekse bunu yapacak kişi mangakanın işlediği ve altyapısını yaptığı şekilde Zoro olmalı diyorum. Mangaka zaten altyapısını yapmış bunun. Senin buna gerçek dışı demen başka bir şey evet mangaka buna yönelik şeyler çizmiş ama ben öyle olacağını düşünmüyorum demen başka bir şey. Şu teoriye gerçek dışı, saçma, alakasız yorumu yapan biri manga yorumlamayı bilmiyordur. Sert konuşunca suçlu oluyorum sonra. Bir tek sen yorumluyorsun, sen biliyorsun oluyorum