Kaido hiçbir zaman ben seçilmiş kişiyim demedi. Yenilmezim dedi, beni sadece JoyBoy yenebilir dedi, mangaka da bunu teyit etti. Kaido 15 yaşında katılıyor Rocks tayfasına 21 yaşında Tanrı Vadisi gerçekleşiyor, yani 6 yıl boyunca görmüş Rocks'un gücünü, senden benden iyi biliyor yani. Dahası Oden dövüşünde (1 vs 1 dövüş değil zaten savaşın içindeler) Oden offguard yakaladığı için kesebiliyor, 1 vs 1 olsa kesemez, yine dahası Oden dövüşü Kaido'nun prime hali değil, aradan 20 yıl geçiyor, bugüne geliyoruz. Kaido'nun beyanının aksini gösterecek hiçbir şey yok, ki o sözleri söylerken sarhoş da değildi bu adam.alkol gerçekten çok zararlı, bunu kaydo üzerinde görmek mümkün, haddinden fazla alkol tüketirdi, bu durum bazen kendini seçilmiş kişi zannetmesine neden olurdu, mesela lufi ile dövüşü sırasında kafasında kurduğu güç dengelerini hatırlayın, kendini yenilmez görmekle beraber 5 karakterin kendisine karşı koyabilecek çapta olduğunu düşünüyor sanıyorduk ama alkolün etkisiyle hayal gördüğü netleşti yeni bölüm spoilerleri ile. hadi shanks ile odeni geçtim, wb ile rogere de eyvallah dedik hadi de, sen ne yedin içtin de xebec reyiz ile kendini kıyasladın bre gafil, adalet kapısına yaptığı saldırıyı yapsa oden gibi imza falan da bırakmaz hücrelerine ayırırmış direk.
Savaşta her şey mübahtır diye de bir söz var. Orada 1 vs 1 yok, Kaido kafasını başka yere çevirdiği an atak yiyor, aynı durum Oden'in başına gelinde Oden tek yiyor, aradaki fark bu. 1 vs 1 olsa da sonuç değişmezdi, Oden'de Kaido'yu indirecek kondisyon yok. 5 yıl boyunca dans etmese belki yetişebilirdi Kaidoya, bunu da hiçbir zaman bilemeyeceğiz o ayrı.Şöyle bir söz var.Galipler bahane aramaz.
Kaıdo ofguard yemiyor ateş üflüyor odene oden onu aşığ kaıdoyu kesıyor tam işini bitiricekken odenin dikkatini dağıtıyolar kaıdo o ara odenin kafasına vuruyor muhtemelen oden 1 saldırıya daha orda kaıdoyu bitircekti.Kaido hiçbir zaman ben seçilmiş kişiyim demedi. Yenilmezim dedi, beni sadece JoyBoy yenebilir dedi, mangaka da bunu teyit etti. Kaido 15 yaşında katılıyor Rocks tayfasına 21 yaşında Tanrı Vadisi gerçekleşiyor, yani 6 yıl boyunca görmüş Rocks'un gücünü, senden benden iyi biliyor yani. Dahası Oden dövüşünde (1 vs 1 dövüş değil zaten savaşın içindeler) Oden offguard yakaladığı için kesebiliyor, 1 vs 1 olsa kesemez, yine dahası Oden dövüşü Kaido'nun prime hali değil, aradan 20 yıl geçiyor, bugüne geliyoruz. Kaido'nun beyanının aksini gösterecek hiçbir şey yok, ki o sözleri söylerken sarhoş da değildi bu adam.
Savaşta her şey mübahtır diye de bir söz var. Orada 1 vs 1 yok, Kaido kafasını başka yere çevirdiği an atak yiyor, aynı durum Oden'in başına gelinde Oden tek yiyor, aradaki fark bu. 1 vs 1 olsa da sonuç değişmezdi, Oden'de Kaido'yu indirecek kondisyon yok. 5 yıl boyunca dans etmese belki yetişebilirdi Kaidoya, bunu da hiçbir zaman bilemeyeceğiz o ayrı.
Güç kıyası yaparken odenin kaıdoyu bitirmeye gittiği anda dikkatinin dağıtılarak offguard yakalanıp kaybettirildiği bi senaryo ortada orda kaıdo kazansada düz 1v1 olsa öyle bi şansı olmayacaktı.Şöyle bir söz var.Galipler bahane aramaz.
Hükümet alamamış değil de alası yokmuş gibi geliyor. 3 Amiral, kutsal şovalyeler falan derken Wano'yu almaları 1 saat sürmez. Bence, Kaido'nun orada olması ve kimsenin oraya ulaşmaması Dünya Hükümeti'nin işine geliyordu diye düşünüyorum ki antik silahın olduğu ülke, korsanın biri tarafından korunuyor. Tehdit olmadığı sürece kimse müdehale etmek istemiyor.Korkulma sebebi gücü kadar Wanoyu mesken tutması. Wanoyu,Hükümet o kadar zaman alamamış adam şak diye aldı. Wanoya giriş ayrı dert,içeriden destek bulamazsın üstüne bu adam tutuyor. Alması çok zor.
Kaido offguard yakalanıyor. Tekrar bakabilirsin, yanlış hatırliyorsun.Kaıdo ofguard yemiyor ateş üflüyor odene oden onu aşığ kaıdoyu kesıyor tam işini bitiricekken odenin dikkatini dağıtıyolar kaıdo o ara odenin kafasına vuruyor muhtemelen oden 1 saldırıya daha orda kaıdoyu bitircekti.
Arkadas anime sahnesini soyluyor sanirim.Kaido offguard yakalanıyor. Tekrar bakabilirsin, yanlış hatırliyorsun.
Kaido Boro breath atıp Odeni uçuruyor, Odenin ateşi yarması gibi bir şey yok, bildiğin ateşi yeyip uçuyor. Sonra Oden kalkıp tekrar saldirdığı sirada Kaido kafasını başka yere çevirmis durumda.
Abi az önce bana ne izlettin ya, nasıl rezil etmişler sahneyi, Oden Japon olunca animesi de böyle oluyor herhaldeArkadas anime sahnesini soyluyor sanirim.