Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kaidou

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 271 60.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 176 39.4%

• Kullanılan toplam oy
    447
Hala şu şövalyelerin yenilenme güçleri yokmuş gibi görülmesi çok komik çoçukca geliyor.Xebec garling ile vs atmaya devam etse yenilirdi büyük ihtimal.

Kaidou'yu indiren 7 karakter hiç açıklanmadı. SBS'de falan Kaidou'yu yenenler kim ve nasıl yenmişler öğrensek iyi olur. 18 kez yakalanması da önemli bir icraat gibi duruyor yapanlar için ama Kaidou'nun geçmişinde bazen acıkınca bile kendini bilerek yakalattığı gösterilmişti. Kaidou'nun kaybettiği 7 kişiden biri kesin Xebec'tir, Linlin, Newgate ve Roger'da olabilir. Oden'in bu 7 kişiden biri olarak sayıldığını düşünmüyorum. Acaba Hanafuda yada daha gösterilmemiş bir korsanda zamanında Kaidou'yu indirmiş 7 kişiden biri olabilir mi?

Kaidou'yu indiren 7 karakter hiç açıklanmadı. SBS'de falan Kaidou'yu yenenler kim ve nasıl yenmişler öğrensek iyi olur. 18 kez yakalanması da önemli bir icraat gibi duruyor yapanlar için ama Kaidou'nun geçmişinde bazen acıkınca bile kendini bilerek yakalattığı gösterilmişti. Kaidou'nun kaybettiği 7 kişiden biri kesin Xebec'tir, Linlin, Newgate ve Roger'da olabilir. Oden'in bu 7 kişiden biri olarak sayıldığını düşünmüyorum. Acaba Hanafuda yada daha gösterilmemiş bir korsanda zamanında Kaidou'yu indirmiş 7 kişiden biri olabilir mi?
Böyle şeyler karakteri hyplamak için var.Keşke açıklansa ama sanmıyorum.Mesela Mihawk için en iyi kılıç ustası deniyor ama onca arc geçti tek bir rakibini göstermedi yendiği tek karakter gösterilmedi veya onunla kılıç ustalığı için yarışmış rekabet etmiş birisini.Altı doldurulmayan bomboş hikayeler olarak kalıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık