Aydın bu Kaido'yu savunmak sana yakışmıyor boş ver o kallesi. Çürük yumurta çıktı bu Kaido.Adam 20 senedir yeni dünyada bölge yönetiyor
Anlıyorum
Aydın bu Kaido'yu savunmak sana yakışmıyor boş ver o kallesi. Çürük yumurta çıktı bu Kaido.Adam 20 senedir yeni dünyada bölge yönetiyor
Anlıyorum
Yahu adam etiksiz bir korsan diyorum. Müslümanı sünnetli diye eleştiriyorsunuz vallahi.Aydın bu Kaido'yu savunmak sana yakışmıyor boş ver o kallesi. Çürük yumurta çıktı bu Kaido.
Sorun öncesinde gösterdiği ile şu an çelişmesi. Acımasız olsun tamam ama ben deli dolu yiğit sanmıştım adamı. Birazcık hayvansı bir doğası var diye düşünüyordum ama bildiğin içten pazarlıkcı çıktı bu herif.Yahu adam etiksiz bir korsan diyorum. Müslümanı sünnetli diye eleştiriyorsunuz vallahi.
O kadar da abartma. Bu sahıs adam olsaydı oden e dikkati daginikken vurmazdı.Spo doğruysa bir özür borçluyum sana reyix....
Gözü dönmek nedir bilir misin yeğen?O kadar da abartma. Bu sahıs adam olsaydı oden e dikkati daginikken vurmazdı.
Zart diye yarılıyor adam. Oden'in dikkatinin nereye kaydığına mı dikkat edecek? Ciddi misin?O kadar da abartma. Bu sahıs adam olsaydı oden e dikkati daginikken vurmazdı.
Karakter sadece rahat zamanda gösterilebilir bir şey o zaman doğru mudur?Zart diye yarılıyor adam. Oden'in dikkatinin nereye kaydığına mı dikkat edecek? Ciddi misin?