Yani ? Hayvan gibi güçlü adam,bir nova için plan yapmasına gerek mi var diyorsan ben onun için yeriyorum adamı zaten.Adam en güçlü novanın kafasına bi oturttu Ace'i gördürttü, gençliğinde Ray tutan adama bi koydu gözünü bi kaç gün sonra açtırttı.
Yani ? Hayvan gibi güçlü adam,bir nova için plan yapmasına gerek mi var diyorsan ben onun için yeriyorum adamı zaten.Adam en güçlü novanın kafasına bi oturttu Ace'i gördürttü, gençliğinde Ray tutan adama bi koydu gözünü bi kaç gün sonra açtırttı.
Adam aklını da kullanıyor ne kadar kötü bir özellik dkfkkfkf.Yani ? Hayvan gibi güçlü adam,bir nova için plan yapmasına gerek mi var diyorsan ben onun için yeriyorum adamı zaten.
Kairoseki kullanmanın kalleşlikle, çakallıkla ne alakası var. WB'ye niye deprem kullanıyor çakal olmasın yumruk atsın diyor musun? Ya da Luffy'e çakal olmasın meyvesini kullanmasın adam gibi basic gelsin diyor musun? Boş.Bunun sopası kairoseki çıkar. Bu kadar kalleş bir adam öyle çakallıklar da yapar.
Tek atacağı adama hain yollamak mi ? Müthiş zeka ahahhaAdam aklını da kullanıyor ne kadar kötü bir özellik dkfkkfkf.
Kairoseki kullanmanın kalleşlikle, çakallıkla ne alakası var. WB'ye niye deprem kullanıyor çakal olmasın yumruk atsın diyor musun? Ya da Luffy'e çakal olmasın meyvesini kullanmasın adam gibi basic gelsin diyor musun? Boş.
Evet, bak bakalım Kid'in kankasını nolmuş, Kid ne hallere düşmüş. Bana işe yaramış gibi geldiTek atacağı adama hain yollamak mi ? Müthiş zeka ahahha
Fazla kullanmasın.Mazallah biter falan.Evet, bak bakalım Kid'in kankasını nolmuş, Kid ne hallere düşmüş. Bana işe yaramış gibi geldi
Yok şimdi Kaido kalleş aynı zamanda çakal bu yüzden Kairoseki kullanmayı da planlamış olabilir.Adam aklını da kullanıyor ne kadar kötü bir özellik dkfkkfkf.
Kairoseki kullanmanın kalleşlikle, çakallıkla ne alakası var. WB'ye niye deprem kullanıyor çakal olmasın yumruk atsın diyor musun? Ya da Luffy'e çakal olmasın meyvesini kullanmasın adam gibi basic gelsin diyor musun? Boş.
Adam 20 senedir yeni dünyada bölge yönetiyorFazla kullanmasın.Mazallah biter falan.
AnlıyorumYok şimdi Kaido kalleş aynı zamanda çakal bu yüzden Kairoseki kullanmayı da planlamış olabilir.