Bu Rayleighin savaşa gelmemesi ile Garpın yanında dolanan şu elemanın bir alakası olabilir mi acaba.Garp ben ilgilenirim demişti bu konuda.Savaşta da görmedim o elemanı.
Bogart mı ?Bu Rayleighin savaşa gelmemesi ile Garpın yanında dolanan şu elemanın bir alakası olabilir mi acaba.Garp ben ilgilenirim demişti bu konuda.Savaşta da görmedim o elemanı.
İsmini hatırlamıyorum da o dur herhalde.Bogart mı ?
Kılıçlı eleman,kafasında şapkası var.İsmini hatırlamıyorum da o dur herhalde.
Aynen.Kılıçlı eleman,kafasında şapkası var.
Valla benim gücünü merak ettiğim kişilerden biri,mf de falan gözükmedi tam bir soru işareti.Aynen.
O yüzden dedim zaten belki de Ray in gitmeme sebebi bu adamdır.Ya anlaşmışlardır ya da gitmesine engel olmuştur.Valla benim gücünü merak ettiğim kişilerden biri,mf de falan gözükmedi tam bir soru işareti.
Bilmem olabilir,bana sorarsan zennetmiyorum.Olay şu mf savaşında senin dediğin değil diyelim ee bu adam neredeydi,güçlü biri bekliyorum.Bütün güçlü kişilerin toplandığı savaşta bu adam yok,o.da inşallah açıklar.O yüzden dedim zaten belki de Ray in gitmeme sebebi bu adamdır.Ya anlaşmışlardır ya da gitmesine engel olmuştur.
Mf savaşına kafa adamlar hariç bütün denizcilerin geldiğini düşünmüyorum.Yoksa bir otorite boşluğu oluşurdu.Bilmem olabilir,bana sorarsan zennetmiyorum.Olay şu mf savaşında senin dediğin değil diyelim ee bu adam neredeydi,güçlü biri bekliyorum.Bütün güçlü kişilerin toplandığı savaşta bu adam yok,o.da inşallah açıklar.