Zaman atlamasından sonra, iki meyveli halini görmek lazım, belki özgüven gelmiştirTeach sakadan kaçtı onu bile alengirli işler çevirmeden alamayacağını biliyor.Kaido için oscarlık film çeker ben diyim
Zaman atlamasından sonra, iki meyveli halini görmek lazım, belki özgüven gelmiştirTeach sakadan kaçtı onu bile alengirli işler çevirmeden alamayacağını biliyor.Kaido için oscarlık film çeker ben diyim
Kaç kişisiniz hocam?Cidden senin o yorumunu görünce bizler de şaşırdık
Zaman atlamasından sonra kaçmamış mıydı zaten Sakadan?Zaman atlamasından sonra, iki meyveli halini görmek lazım, belki özgüven gelmiştir
Shanks'ın Kaido'yu bir şekilde durdurduğu net. Ama nasıl durdurduğu belli değil. Onu kast ediyorlar sanırım.Kaç kişisiniz hocam?
Hayır, zaman atlamasından önce.Zaman atlamasından sonra kaçmamış mıydı zaten Sakadan?
Hımm Teach Bonney'i 2y den önce mi yakalıyordu yanlış hatırlıyorum o zaman. Mf'den sonra olunca direk akıl 2y'den sonraya gidiyor.Hayır, zaman atlamasından önce.
Yeni dünyaya ayak basan süpernovaları gösterirken, Teach ve Bonney'i de gösterdiydi. Araya Goa Krallığı bölümleri girmiyor muydu?Hımm Teach Bonney'i 2y den önce mi yakalıyordu yanlış hatırlıyorum o zaman. Mf'den sonra olunca direk akıl 2y'den sonraya gidiyor.
Edit:2y'den 3 bölüm önceymiş : ))
Anime'de sadece 2 bölüm sonra tayfanın birleşmesi var. Ama yine de dediğin gibi 2y önce. O kadar yakın olunca karıştırdım bir an.Yeni dünyaya ayak basan süpernovaları gösterirken, Teach ve Bonney'i de gösterdiydi. Araya Goa Krallığı bölümleri girmiyor muydu?
Durduracak kadar gücü var yaniShanks'ın Kaido'yu bir şekilde durdurduğu net. Ama nasıl durdurduğu belli değil. Onu kast ediyorlar sanırım.
Valla bana göre de o gücü var : ))Durduracak kadar gücü var yani